Prva franšiza na področju medicinske pedikure v Sloveniji

ZGODOVINSKI TRENUTEK-v nedeljo 7.6. smo v Centru medicinske pedikure An.nika podpisali pogodbo za prvo franšizo v Sloveniji na področju medicinske pedikure, verjamemo, da se nam bo pridružilo še ogromno podjetnikov, ki si želijo uspeha in zadovoljstva na samostojni podjetniški poti, kjer bodo imeli konstantno podporo franšizodajalca.

Kje odpiramo prvo franšizno enoto?

Zares smo navdušeni nad našo prvo franšizojemalko Patricijo Kovačič, ki je izredno sposobna in strokovna pedikerka kot tudi uspešna samostojna podjetnica, saj že ima obstoječe podjetje. Prva franšiza bo locirana v Krškem  in komaj čakamo, da vam lahko pokažemo prostore, ki bodo dosegali najvišje standarde na področju urejenosti in pedikerske opreme. 

Ga. Patricija se je za nakup franšize odločila, saj želi svoje znanje na področju medicinske pedikure nadgradit in pomagati ljudem, ki imajo težave z vraščenimi nohti z namestitvijo VHO medicinske sponke, za katero smo ekskluzivni zastopniki za Slovenijo.

Zakaj je franšiza odlična izbira?

Poslovni model An.nika je premerjen in manj tvegan, njegovi ključni elementi obsegajo:

  • blagovno znamko An.nika,
  • usposabljanje in prenašanje našega znanja na terapevte,
  • uvajanje, zagon in podpora poslovanju
  • pomoč pri pridobivanju strank

Dokaz za uspešnost poslovnega modela An.nika je naš vodilni položaj v Sloveniji na področju medicinske pedikure in zdravljenje vraščenih nohtov z lastno VHO metodo.   

Z našo franšizo ste samostojni, a nikoli sami.

an.nika

an.nika

an.nika

Leave a Reply