Otvoritev AN.NIKA medicinske pedikure Krško

V soboto 8. 8. smo v Krškem otvorili prvo franšizo na področju medicinske pedikure v Sloveniji. Udeleženci otvoritve so bili zares navdušeni nad sodobno ureditvijo prostorov, katerih “pika na i” je strokovna podkovanost AN.NIKA pedikerjev.  Za program otvoritve je poskrbela odlična Andreja Petrovič, za glasbene točke pa izjemna violinistka Maša Golob.

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA smo specializirani za reševanje vseh vrst problematik stopala, od glivičnih obolenj nohtov, otiščancev, bradavic, kurjih očes do vraščenih nohtov. Za reševanje le-teh težav smo na področju Slovenije največji strokovnjaki. Razvili smo svojo AN.NIKA metodo. Uporabljamo VHO medicinske sponke, ki so priznane s strani nemških medicinskih univerz ter tudi vse več slovenskih zdravnikov. Zavzemamo se za celostno zdravljenje, ne zdravimo le trenutno nastale težave na stopalih, temveč z nasveti, ki smo jih pridobili skozi 15 let dela, svetujemo stranki, kako preprečiti ponoven nastanek težave.

Na otvoritvi smo poskrbeli tudi za dobrodelno noto, saj smo društvu Vesele nogice Laško, ki nudi pomoč otrokom z zaostankom v razvoju na različnih področjih, podarili 300 €. Upamo, da bomo s to donacijo pomagali čimveč otrokom do ustrezne strokovne pomoči.

Leave a Reply