VELIKA BOŽIČNA AKCIJA

-15% NA VSE

KODA: BOZIC

4.63/5

Adijo Glivice©

Popolna nega za težavne nohte!

“Več let sem se borila s težavami z nohti, preizkusila ogromno produktov in končno prišla do kombinacije Nailodona in Silodona, ki sta mi pomagala, da mi ni treba več skrivati stopal.” - Mojca

Paket Adijo glivice vključuje obnovitveni lak za nohte Nailodon© in sprej za regeneracijo nohtov in kože Silodon©. Več kot 15 let izkušenj na področju medicinske pedikure nam je pokazalo, da sočasna uporaba obeh produktov prinese hitrejše in učinkovitejše rezultate pri sanaciji nohtov.  Poskrbite za zdrave in čvrste nohte!

 


Glavne prednosti:

  • izdelka temeljita na 100% naravnih sestavinah, kot so eterično olje klinčkov, žajblja, timijana in čajevca ter ionizirano srebro
  • obnavlja strukturo nohta
  • hitri in dolgotrajni rezultati

64,57 

Dodaj v košarico
  • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

  • BONUS: Ob nakupu Nailodona prejmete še e-priročnik za pomoč pri glivičnih okužbah nohtov

  • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Group 54

Hitro vidni in
dolgotrajni rezultati

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Zakaj je naš paket tako učinkovit?

1. Nailodon© - obnovitveni lak za nohte

Naildonon vsebuje edinstveno in napredno formulo NailPro 2 v 1©, ki je bila razvita s strani vodilne slovenske strokovnjakinje na področju medicinske pedikure, ki že 15+ let učinkovito rešuje različne težave z nohtih

NailPro© vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj čajevca, timijana in klinčkov.

Najboljše rezultate z Nailodonom dosežete z redno in konsistentno uporabo. Inovativen in hkrati enostaven postopek nanosa Naildona na nohte poskrbi, da so rezultati vidni še hitreje!

Sestava Nailodona© je osnovana na treh edinstvenih naravnih sestavinah:

Timijan

Čajevec

Klinčki

2. Silodon© - sprej za obnovitev nohtov in kože

Silodon© sprej za obnovitev nohtov in kože temelji na edinstveni formuli z ioniziranim srebrom, klinčki in eteričnim oljem žajblja. J

Ionizirano srebro

Pantenol

Eterično olje žajblja

Uporaba paketa

Zjutraj in zvečer si na nohte razpršite Silodon© iz razdalje približno 5 cm in počakajte nekaj sekund, da se ta posuši. Nato si na nohte nanesite tanek sloj Nailodona© in počakajte nekaj sekund, da se tudi ta dobro posuši. Postopek ponovite zjutraj in zvečer na umitih in osušenih nohtih oz. stopalih.

Četrti dan nanašanja Silodona© in Nailodona© odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona© in Nailodona© znova.

Group 57

Naši izdelki so razviti in proizvedeni v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s težavami na nohtih in stopalih. Že več kot 15 let uspešno saniramo vraščene nohte, glivične okužbe nohtov, kurja očesa in otiščance, bradavice in trdo kožo na stopalih.

Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Kaj pravijo naši zadovoljni uporabniki?

Path 123

“S težavami z nohti se borim že zelo dolgo, verjetno je to dedno, saj imamo vsi v družini s tem težave. Kombinacija Nailodona in Silodona je bila odlična, moji nohti so zdaj res super.”

Miha

Path 123

“Predkratim sem opazila rumeno obarvanje nohtov, takoj sem začela z uporabo Silodona in mesec kasneje so nohti tip top.”

Tatjana

Path 123

“3 leta sem imela hude težave z nohti na nogah. Silodon in Nailodon sta rešila moje nohte.”

Renata

Imate vprašanje? Tukaj smo za vas

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico” Če želite v košarico dodati druge izdelke kliknite na “Nadaljuj z nakupom”, če želite nakup zaključit to naredite s klikom na “Na blagajno”.

Glivice na nohtih so problematika sodobnega sveta. Razvijejo se lahko kjerkoli v in na telesu ter povzročajo mnogo neprijetnosti. Glivice v telo sproščajo strupene toksine, ki delujejo negativno na naš imunski in živčni sistem. Glivična okužba na nohtih se kaže kot zadebeljenost nohtov, rumeno obarvanje in spremenjena struktura nohta. Ti simptomi se pojavijo, saj glivice sproščajo v neposredno okolico encime, s katerimi razkrajajo celične strukture in se tako prehranjujejo.

Glivice na nohtih prizadenejo kar vsakega 5 Slovenca in so zelo trdovratna problematika nohtov ter stopal. Najpogosteje lahko glivice dobimo v javnih bazenih, savnah ter z nošenjem tuje obutve. K pojavu glivic na nohtih pripomore tesna in neustrezna obutev, ki zaradi pritiska na nohte te dvigne, na mikroskopski ravni, in omogoči vdor glivic na nohtno posteljico pod noht. Zelo je pomembno, da nosimo udobne in široke čevlje ter da skrbimo za ustrezno higieno stopal.

Znanstveno dokazano vplivajo glivice na nohtih zelo negativno na naš imunski in živčni sistem. Ugotovljena je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami, saj sproščajo glivice v naš krvni obtok toksine.

Tanek sloj Nailodon obnovitvenega laka nanesete 1 – 2 krat na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte in pustite, da se ta posuši. Začnite celoten postopek nanašanja Nailodona znova.

Nailodon obnovitveni lak je varen za uporabo tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Nailodon obnovitveni lak  je primeren za uporabo tudi pri otrocih mlajših od 12 let.

Obnovitveni lak temelji na treh enkratnih naravnih sestavinah, to je eteričnem olju klinčkov, timijana in čajevca. 

Glivice na nohtih se najpogosteje pojavijo pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom, tam kjer so težave z ožiljem, črevesjem ali jetri. Poleg redne uporabe Nailodona je priporočljivo uživanje polnovredne hrane z veliko vlakninami, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz telesa. Veliko glivičnih okužb se razvije tudi kot posledica poškodbe nohta pri športnih aktivnostih, kjer noht odstopi od nohtne posteljice, kar omogoči dostop bakterijam in glivicam pod noht.
Kodo za popust pri nakupu Nailodona obnovitvenega laka lahko koristite v koraku “Košarica”, po tem ko oddate vse želene izdelke v košarico. Kodo za popust vpišete v okence “Koda kupona”, ki se nahaja pod košarico, nato s klikom na gumb “Unovči kodo kupona” potrdite kupon in vrednost kupona se avtomatsko upošteva.

Butyl

Acetate, Ethyl Acetate,

Nitrocellulose, Isopropyl

Alcohol, Caprylic/Capric

Triglyceride, Panthenol,

Climbazole, Tocopheryl

Acetate, Triclosan, Aqua,

Propylene Glycol, Melia

Azadirachta Leaf Extract,

Melaleuca Alternifolia Leaf

Oil, Eugenia Caryophyllus

Bud Oil, Thymus Vulgaris

Leaf Oil, Biotin, Eugenol,

Linalool, Limonene.

Aqua, Panthenol,
Polysorbate 80,
Colloidal Silver,
Phenoxyethanol,
Salvia Officinalis
Leaf Extract,
Maltodextrin,
Eugenia
Caryophyllus
Bud Oil, Citric
Acid, Eugenol.

Zjutraj in zvečer si na nohte razpršite Silodon iz razdalje približno 5 cm in počakajte nekaj sekund, da se ta posuši. Nato si na nohte nanesite tanek sloj Nailodona in počakajte nekaj sekund, da se tudi ta dobro posuši. Postopek ponovite zjutraj in zvečer na umitih in osušenih nohtih oz. stopalih. Četrti dan nanašanja Silodona in Naildona odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona in Nailodona znova.

5