VELIKA BOŽIČNA AKCIJA

-15% NA VSE

KODA: BOZIC

4.63/5

Nailodon© – Obnovitveni lak za nohte

Obnavlja noht in krepi strukturo nohta z NailPro 2 v 1© formulo!

"Priporočam vsem, ki imate težave z nohtih. Izboljšanje nohta je bilo vidno zelo hitro. Zelo zadovoljna!" Nada R.

Nailodon© je obnovitveni lak za nohte s 100% naravnimi sestavinami in edinstveno formulo NailPro 2 in 1© , ki poleg inovativnega postopka nanašanja izdelka poskrbi, da so rezultati lepših in bolj zdravih nohtov vidni že po parih dneh uporabe!  

  • omogoča rast zdravega in čvrstega nohta 
  • ima dolgotrajen učinek: enkraten nanos zadostuje za 12h
  • vsebuje naravne sestavine – eterično olje klinčkov, timijana in čajevca
  • je razvit in proizveden v Sloveniji

Ena steklenička Nailodona zadošča za 30-45 dni. To je le 0,99-0,66 € na dan!

29,97 

Dodaj v košarico
  • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

  • BONUS: Ob nakupu Nailodona prejmete še e-priročnik za pomoč pri glivičnih okužbah nohtov

  • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Group 54

Hitro vidni in dolgotrajni
rezultati

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Zakaj je Nailodon tako učinkovit?

Inovativna NailPro 2 v 1© formula

Naildonon vsebuje edinstveno in napredno formulo NailPro 2 v 1©, ki je bila razvita s strani vodilne slovenske strokovnjakinje na področju medicinske pedikure, ki že 15+ let učinkovito rešuje različne težave z nohtih

NailPro© vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj čajevca, timijana in klinčkov.

Najboljše rezultate z Nailodonom dosežete z redno in konsistentno uporabo. Inovativen in hkrati enostaven postopek nanosa Naildona na nohte poskrbi, da so rezultati vidni še hitreje!

Vsebuje najučinkovitejše naravne sestavine, ki obnavljajo in krepijo noht

Večina izdelkov na trgu, ki naj bi obnavljali nohtno strukturo, vsebujejo nekvalitetne sintetične sestavine. Pomembne aktivne sestavine, ki dejansko pripomorejo k izboljšanju stanja, pa so v njih prisotne v majhnih koncentracijah. 

Zato smo, po več kot 15 letih dela v medicinski pedikuri, želeli razviti izdelek z najučinkovitejšo formulacijo, v kateri ima vsaka sestavina resnično dodano vrednost.

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih sestavinah:

Timijan

Čajevec

Klinčki

Group 57

Razvit in proizveden v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s težavami na nohtih in stopalih. Že več kot 15 let uspešno saniramo vraščene nohte, glivične okužbe nohtov, kurja očesa in otiščance, bradavice in trdo kožo na stopalih.

Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Kaj o Nailodonu
pravijo naši
uporabniki?

Path 123

"Priporočam vsem, ki imate težave z nohtih. Zagotovo vam bo pomagalo."

Nada D.

Path 123

"Preizkusil že mnogo produktov in končno našel takšnega, ki zares deluje."

Uroš P.

Path 123

"Rada bi se vam zahvalila, saj ste mojim nohtom vrnili zdrav videz."

Nataša M.

Imate vprašanje? Tukaj smo za vas

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico” Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb “Nadaljuj z nakupom”. V kolikor želite nakup zaključiti, to storite s klikom na gumb “Na blagajno”.

Glivice na nohtih so problematika sodobnega sveta. Razvijejo se lahko kjerkoli v in na telesu ter povzročajo mnogo neprijetnosti. Glivice v telo sproščajo strupene toksine, ki delujejo negativno na naš imunski in živčni sistem. Glivična okužba na nohtih se kaže kot zadebeljenost nohtov, krhkost, rumeno obarvanje in spremenjena struktura nohta. Poleg tega je lahko koža okrog nohta pordela, srbeča in se lahko tudi lušči. Ti simptomi se pojavijo, ker glivice v neposredno okolico sproščajo encime, s katerimi razkrajajo celične strukture in se tako prehranjujejo.

Glivice na nohtih prizadenejo kar vsakega 5 Slovenca in so zelo trdovratna problematika nohtov ter stopal. Najpogosteje lahko glivice dobimo v javnih bazenih, savnah ter z nošenjem tuje obutve. K pojavu glivic na nohtih pripomore tesna in neustrezna obutev, ki zaradi pritiska na nohte te dvigne (na mikroskopski ravni) in omogoči vdor glivic na nohtno posteljico pod noht. Zato je zelo pomembno, da nosimo udobne in široke čevlje ter da skrbimo za ustrezno higieno stopal.

Glivice na nohtih so tudi velik zdravstveni problem, saj v naš krvni obtok sproščajo toksine. Znanstveno dokazano vplivajo glivice na nohtih zelo negativno na naš imunski in živčni sistem. Ugotovljena je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami.

Tanek sloj Nailodona nanesete 1 – 2 krat na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte in pustite, da se ta posuši. Nato znova začnite celoten postopek nanašanja Nailodona.

Glivice se prvotno razvijejo na nohtni posteljici (koži) in potem preidejo na noht, kar mi zaznamo kot rumeno obarvanje ali zadebeljenost nohta. Z redno uporabo Nailodona omogočimo aktivnim sestavinam, da prodrejo skozi noht do nohtne posteljice, kjer je glavno žarišče glivične okužbe. Zdravo nohtno posteljico lahko prepoznamo po spremembi barve novo zraslega nohta. Zdrav noht je svetlejše barve, jasno zaznavna pa je tudi meja med obolelim in “novim” zdravim nohtom. Nato mora cela dolžina novega nohta prerasti nohtno posteljico, da se glivic popolnoma znebimo.

Nailodon je varen za uporabo tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Nailodon je primeren za uporabo tudi pri otrocih, ki so mlajši od 12 let.

Nailodon temelji na treh edinstvenih naravnih sestavinah, to je eteričnem olju klinčkov, timijana in čajevca. 

Glivice na nohtih se pogosteje pojavijo pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom ter pri tistih, ki imajo težave z ožiljem, črevesjem ali jetri. Poleg redne uporabe Nailodona je priporočljivo uživanje polnovredne hrane z veliko vlakninami, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz telesa. Veliko glivičnih okužb se razvije tudi kot posledica poškodbe nohta pri športnih aktivnostih, kjer noht odstopi od nohtne posteljice, kar omogoči dostop bakterijam in glivicam pod noht.

Kodo za popust pri nakupu Nailodona lahko koristite, ko oddate vse želene izdelke v vašo košarico. Nato v zgornjem desnem kotu kliknete na “Košarica”. Kodo za popust vpišete v okence “Koda kupona”, ki se nahaja pod košarico, nato s klikom na gumb “Unovči kodo kupona” potrdite kupon in vrednost kupona se avtomatsko upošteva.

Butyl

Acetate, Ethyl Acetate,

Nitrocellulose, Isopropyl

Alcohol, Caprylic/Capric

Triglyceride, Panthenol,

Climbazole, Tocopheryl

Acetate, Triclosan, Aqua,

Propylene Glycol, Melia

Azadirachta Leaf Extract,

Melaleuca Alternifolia Leaf

Oil, Eugenia Caryophyllus

Bud Oil, Thymus Vulgaris

Leaf Oil, Biotin, Eugenol,

Linalool, Limonene.

Na nohte nanesite tanek sloj Nailodona 1-2x na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte, pustite, da se ta posuši in začnite celoten postopek nanašanja Nailodona znova.

VELIKA BOŽIČNA AKCIJA

-15% NA VSE

KODA: BOZIC

VELIKA BOŽIČNA AKCIJA

-15% NA VSE

KODA: BOZIC

VELIKA BOŽIČNA AKCIJA

-15% NA VSE

KODA: BOZIC

0