VELIKA VIKEND AKCIJA

-20% NA VSE

 

*Popust se obračuna avtomatsko v košarici.

4.63/5

Silodon©

Sprej za obnovitev nohtov in kože

“3 leta sem imela hude težave z nohti. Silodon in Nailodon sta rešila moje nohte.”

Glavne prednosti:

  • Z ioniziranim srebrom, eteričnim oljem klinčkov in žajblja
  • Ionizirano srebro
  • S prijetnim vonjem klinčkov
  • Pantenol poskrbi za obnovo in nego kože

34,60 

Dodaj v košarico
  • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

  • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Group 54

Enostavna
uporaba

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Silodon sprej za obnovitev nohtov

Silodon sprej za obnovitev nohtov in kože temelji na edinstveni formuli z ioniziranim srebrom, klinčki in eteričnim oljem žajblja. Je odličen za uporabo pri glivicah na nohtih ali koži. Zaradi formule, ki smo jo razvijali več let se Silodon hitro vpije in ne pušča neprijetnega občutka na koži. 

Zakaj je Silodon tako učinkovit?

Vsebuje najučinkovitejše naravne sestavine

Kombinacija ioniziranega srebra, eteričnega olja klinčkov in žajblja deluje protiglivično, antibakterijsko in protivnetno. Glivični nohti imajo poškodovano strukturo zato je Silodonu dodan tudi pantenol, ki globinsko nahrani in navlaži noht ter tako pomaga pri boljši strukturi nohta.

Zato smo, po več kot 15 letih dela v medicinski pedikuri, želeli razviti izdelek z najučinkovitejšo formulacijo, v kateri ima vsaka sestavina resnično dodano vrednost.

Group 55

100% naravne
sestavine

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih sestavinah:

Ionizirano srebro

Ionizirano srebro je naravna aktivna sestavina, na kateri bazira Silodon. 

Žajbelj

Eterično olje žajblja ima izjemen učinek zaviranja prekomernega potenja, prav tako deluje antibakterijsko, saj mnogo krat potenje spremlja kožno vnetje

Klinčki

Eterično olje klinčkov, katerega glavna sestavina je protivnetni evgenol, prav tako ima visoko vsebnost vitaminov in mineralov kalcija, železa, magnezija, fosforja, cinka, bakra, mangana, selena, vitamina C, B6, E, K, folne kisline, riboflavina in niacina.

Kako se Silodon sprej za obnovitev nohtov in kože uporablja?

Najbolj optimalna uporaba Silodona je skupaj z Naildon obnovitvenim lakom. Zjutraj in zvečer si stopala intenzivno umijemo in osušimo do suhega s svežo brisačo. Nato si po nohtih iz razdalje 5 cm razpršimo Silodon, ko se Silodon posuši (cca 30 sekund), lahko na nohte nanesemo Nailodon. Ta postopek ponovimo zjutraj in zvečer. Četrti dan nanašanja Silodona in Naildona odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona in Nailodona znova.

Group 57

Razvit in proizveden v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s težavami na nohtih in stopalih. Že več kot 15 let uspešno saniramo vraščene nohte, glivične okužbe nohtov, kurja očesa in otiščance, bradavice in trdo kožo na stopalih.

Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

0