Nailodon© – Obnovitveni lak za nohte

29,97 

29,97 

Ausführung wählen

Nailodon© – Obnovitveni lak za nohte

Zavira rast in razvoj glivic na nohtih z NailPro 2 v 1© formulo!

"Priporočam vsem, ki imate težave z glivicami na nohtih. Izboljšanje nohta je bilo vidno zelo hitro. Zelo zadovoljna!" Nada R.

Nailodon© je obnovitveni lak za nohte s 100% naravnimi sestavinami in edinstveno formulo NailPro 2 in 1© , ki poleg inovativnega postopka nanašanja izdelka poskrbi, da so rezultati lepših in bolj zdravih nohtov vidni že po parih dneh uporabe! Nailodon© je tako učinkovit, ker:

 

 • omogoča rast zdravega in čvrstega nohta 
 • ima dolgotrajen učinek: enkraten nanos zadostuje za 12h
 • vsebuje naravne sestavine – eterično olje klinčkov, timijana in čajevca
 • je razvit in proizveden v Sloveniji

Ena steklenička Nailodona zadošča za 30-45 dni. To je le 0,99-0,66 € na dan!

29,97 

 • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

 • BONUS: Ob nakupu Nailodona prejmete še e-priročnik za pomoč pri glivičnih okužbah nohtov

 • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Videno v:


Group 54

Hitro vidni in dolgotrajni
rezultati

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Če trpite za katerim izmed spodnjih znakov, imate verjetno glivice:

 • zadebeljenost nohtov
 • rumeno obarvanje nohtov
 • krhki in lomljivi nohti
 • neprijeten vonj stopal
 • bele lise na nohtih
 • srbeče obnohtje
 • pordela koža med prsti, ki se lušči
Glivične okužbe nohtov se v večini primerov pojavijo zaradi izpostavljenosti okolju z glivicami (npr. v savnah in bazenih), padca imunskega sistema, slabše prehrane in porušene črevesne flore, lahko pa tudi zaradi uživanja antibiotikov, sladkorne bolezni, težav z ožiljem ali jetri.
In danes je lahko vaših težav z glivicami na nohtih konec!

Zakaj je Nailodon tako učinkovit?

Inovativna NailPro 2 v 1© formula

Naildonon vsebuje edinstveno in napredno formulo NailPro 2 v 1©, ki je bila razvita s strani vodilne slovenske strokovnjakinje na področju medicinske pedikure, ki že 15+ let učinkovito rešuje nadležne težave z glivicami na nohtih in je do danes pomagala že preko 5000 posameznikom za vedno odstraniti glivice na nohtih. 

NailPro© vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj čajevca, timijana in kalčkov, ki delujejo antiglivično, amtimikrobno, antimikotično in antivirusno, in zavirajo razvoj vseh vrst glivic in drugih okužb na vaših nohtih.

Najboljše rezultate z Nailodonom dosežete z redno in konsistentno uporabo. Inovativen in hkrati enostaven postopek nanosa Naildona na nohte poskrbi, da so rezultati vidni še hitreje!

 

Vsebuje najučinkovitejše naravne sestavine, ki zavirajo razvoj glivic

Večina izdelkov na trgu, ki naj bi lajšalo znake glivičnih in bakterijskih obolenj nohtov, vsebuje nekvalitetne sintetične sestavine. Pomembne aktivne sestavine, ki dejansko pripomorejo k izboljšanju stanja, pa so v njih prisotne v majhnih koncentracijah. Taki izdelki so zato pogosto neučinkoviti ali pa namenjeni zgolj blagim oblikam glivičnih obolenj.

Zato smo, po več kot 15 letih dela v medicinski pedikuri, želeli razviti izdelek z najučinkovitejšo formulacijo, v kateri ima vsaka sestavina resnično dodano vrednost.

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih sestavinah:

Timijan

Eterično olje timijana ima močno antimikotično in antimikrobno delovanje in je pomemben del tako zdravljenja glivičnih obolenj nohtov kot tudi preventivnega delovanja, da do težjih zapletov sploh ne pride.

Čajevec

Eterično olje čajevca ima izjemne antiseptične sestavine, prav tako deluje antiglivično, antimikrobno in antivirusno, kar pomeni, da ima vodilno vlogo za uspešen boj proti glivicam in bakterijam.

Klinčki

Eterično olje klinčkov vsebuje edinstveno sestavino – protivnetni evgenol. Ta ima poleg protivnetnega učinka tudi antimikotične lastnosti, ki so ključne za učinkovito odpravljanje glivic na nohtih. Ima tudi visoko vsebnost vitaminov in mineralov, in sicer kalcija, železa, magnezija, fosforja, cinka, bakra, vitamina C, B6, folne kisline, riboflavina in niacina.

Group 57

Razvit in proizveden v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi glivičnimi obolenji nohtov, zato smo želeli združiti naše obsežno znanje z močjo narave in razviti izdelek, ki ga bomo ponosno uporabljali tudi za vse naše stranke v salonu, ki se borijo z znaki glivičnega obolenja.

 

Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Kaj o Nailodonu
pravijo naši
uporabniki?

Path 123

"Priporočam vsem, ki imate težave z glivicami na nohtih. Zagotovo vam bo pomagalo."

Nada D.

Path 123

"Preizkusil že mnogo produktov in končno našel takšnega, ki zares deluje."

Uroš P.

Path 123

"Rada bi se vam zahvalila, saj ste mojim nohtom vrnili zdrav videz."

Nataša M.

Primeri iz prakse

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Glivice na nohtih niso zgolj lepotna težava, temveč negativno vplivajo tudi na naš imunski in živčni sistem, zato ne odlašajte predolgo!

Iz izkušenj vidimo, da se ljudje najpogosteje lotijo reševanja težav z glivicami na nohtih, ko jim te povzročajo preglavice, ker njihovi nohti potem “slabo izgledajo”.

To pa ni edini razlog, zakaj je pomembno, da se znebimo glivic na nohtih.

Ker se zaradi glivic v naš krvni obtok sproščajo toksini, so tudi ogromen zdravstveni problem.

Raziskave kažejo, da glivice na nohtih negativno vplivajo na naš imunski in živčni sistem, ugotovljena pa je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami.

Izberite svoj paket še danes!

Več kot 15 let izkušenj iz medicinske pedikure

Zavira razvoj glivic

30- dnevna garancija zadovoljstva

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

16

1x Nailodon©

29,97 €

Priporočamo

7

5% popust

2x Nailodon©

59,94 €

56,94 €

6

15% popust

3x Nailodon©

89,91 €

76,41 €

Mnenja

Bewertungen

 1. Slowenisch

  Gregor

  To je edini produkt, ki mi je dejansko pomagal pri glivicah! Top!! 🙂

 2. Slowenisch

  Špela

  Že dolgo sem se borila z glivicami na nohtih, h katerim so doprinesla tudi leta ukvarjanja z vrhunskim športom. Nič mi ni pomagalo, dokler nisem preizkusila produkta od AN.NIKE. Hvala vam!

 3. Slowenisch

  Špela (Verifizierter Besitzer)

  Učinkuje zelo hitro in res pomaga pri težavah z glivicami na nohtih 🙂 priporočam vsem kateri se srecajo z to nadlogo

 4. Slowenisch

  Andraž

  Iskreno, nisem verjel, da bo produkt dejansko pomagal…ampak po cca. 1 tednu uporabe sem dejansko že videl prve rezultate na palcu na nogi…če bo šlo takole naprej bom v parih tednih brez glivic…in to po več kot enoletnem reševanju tega problema!

 5. Slowenisch

  Andreja

  Vrhunski izdelek, toplo priporočam!

 6. Slowenisch

  Mitja

  Znebil sem se glivic na nohtih. Zelo hitro. Ta lak proti glivicam je next lvl. Ga imam seboj tudi na potovanjih.

 7. Slowenisch

  Amanda

  Otroci so plavalci. Glivice na nohtih so konstanten problem. Z lakom nailodon sedaj to zatiramo v kali. Super produkt. Najlažji nanos. Priporočam.

 8. Slowenisch

  Tajda

  Sicer nisem opazila prvih rezultatov v 1 tednu, sem jih pa v 14 dneh, kar me je zelo presenetilo. Res deluje…

 9. Slowenisch

  Marjana

  Ma da ne govorim koliko denarja sem že dala za vse mogoče izdelke proti glivicam, pustimo stat. To je res edini produkt, ki mi je pomagal pri glivicah na nohtih in spomladi bom po 5. letih spet lahko obula sandale. Neverjetno!

 10. Slowenisch

  Mojca

  Lak je super. Končno se moji nohti popravljajo.

 11. Slowenisch

  Janja

  Zaradi glivic mojega nohta praktično ni več bilo, uporabljala sem vse mogoče izdelke in zapravila več 100eurov, učinka pa nobenega. Ko sem našla Nailodon, je bilo stanje boljše že po 1 tednu. Ves čas ko je nov noht rastel sem uporabljala te lak in moj noht je zdaj tako lep, da hodim po hiši bosa. Ne znam povedat, kako sem po vseh teh letih vesela!

 12. Slowenisch

  Tonka Eržen

  Zgleda, da je res odličen, bom poiskusila.lp

 13. Slowenisch

  Tina

  Kupila za moža in izdelek je res odličen!

 14. Slowenisch

  Ines (Verifizierter Besitzer)

  Po priporočilu prijateljice sem naročila Nailodon, saj se že nekaj časa borim proti glivicam na nohtih. Lahko rečem, da je to edini produkt, ki mi je do sedaj pomagal in vidno izboljšal stanje na mojem nohtu.

  Izdelek zagotovo priporočam tudi naprej.

 15. Slowenisch

  Mojca

  Izdelek uporabljam 1 mesec,( na palcih nog), stanje se popravlja, verjetno bo čisto ok, ko zraste nov noht. Odlično!

 16. Slowenisch

  Betka (Verifizierter Besitzer)

  Uporabljam ga 3 tedne , nimam še pravega občutka da deluje ali ne, pedikerka ki mi redno ureja noht pravi sicer da se izboljšuje vendar pa je rast nohta zelo počasna in bo potrebno še počakati na pravi viden rezultat.

 17. Slowenisch

  Mateja (Verifizierter Besitzer)

  Saj ne vem kaj naj napišem. Lak za glivične nohte na nogah uporabljam že skoraj 1 mesec in rezultati so dejansko že vidni. Nikoli si nisem predstavljala, da se bom kdaj glivic znebila, sicer se jih še nisem čisto ampak je pa opazna velika razlika. Najlepša hvala, da s svojim trudom razvijate takšne produkte, ki resnično pomagajo.

Nur Bewertungen auf Deutsch (17) anzeigen

Füge deine Bewertung hinzu

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Imate vprašanje? Tukaj smo za vas

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico” Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb “Nadaljuj z nakupom”. V kolikor želite nakup zaključiti, to storite s klikom na gumb “Na blagajno”.

Glivice na nohtih so problematika sodobnega sveta. Razvijejo se lahko kjerkoli v in na telesu ter povzročajo mnogo neprijetnosti. Glivice v telo sproščajo strupene toksine, ki delujejo negativno na naš imunski in živčni sistem. Glivična okužba na nohtih se kaže kot zadebeljenost nohtov, krhkost, rumeno obarvanje in spremenjena struktura nohta. Poleg tega je lahko koža okrog nohta pordela, srbeča in se lahko tudi lušči. Ti simptomi se pojavijo, ker glivice v neposredno okolico sproščajo encime, s katerimi razkrajajo celične strukture in se tako prehranjujejo.

Glivice na nohtih prizadenejo kar vsakega 5 Slovenca in so zelo trdovratna problematika nohtov ter stopal. Najpogosteje lahko glivice dobimo v javnih bazenih, savnah ter z nošenjem tuje obutve. K pojavu glivic na nohtih pripomore tesna in neustrezna obutev, ki zaradi pritiska na nohte te dvigne (na mikroskopski ravni) in omogoči vdor glivic na nohtno posteljico pod noht. Zato je zelo pomembno, da nosimo udobne in široke čevlje ter da skrbimo za ustrezno higieno stopal.

Pri odstranjevanju glivic na nohtih nam pomagajo naravne antimikotične sestavine v ustreznih in pravilnih koncentracijah, da zagotovimo najbolj optimalno delovanje proti glivicam, hkrati pa ne poškodujemo nohtov in kože. Naš obnovitveni lak Nailodon vsebuje naravna eterična olja klinčkov, timijana in čajevca, ki delujejo protiglivično, protibakterijsko in protivnetno. Zaradi inovativne formulacije in preciznega nanosa dosežemo največjo učinkovitost v boju proti glivicam na nohtih.

Kar 85-90% vseh uporabnikov in uporabnic Nailodona poroča o vidnih spremembah na nohtu že po 7 dneh redne uporabe. Glivic se v celoti znebimo, ko zraste nov noht čez obolelo območje. Z redno uporabo Nailodona glivice uničimo na globinski ravni, in sicer na nohtni posteljici pod nohtom, kjer se sicer tudi začnejo razvijati.

Nailodon je najučinkovitejši obnovitveni lak za odstranjevanje glivic na nohtih zaradi svoje edinstvene formule NailPro 2 v 1. Za najboljše rezultate priporočamo natančno upoštevanje navodil za uporabo, ki so navedene na škatlici. Ker pa so glivice zelo trdovratne, je pomembno, da izvajamo tudi čimveč dodatnih ukrepov, da se jih najhitreje znebimo – to so, večkrat dnevno umivanje stopal, redno menjavanje nogavic (sploh v primeru prekomernega potenja) ter uravnotežena prehrana.

Seveda, z Nailodonom dosegamo odlične rezultate tudi na nohtih, ki so glivični že več let.

V kolikšnem času se bodo glivice na nohtih pozdravile je odvisno od tega, koliko časa je glivična okužba na nohtu že prisotna in kako redno uporabljamo Nailodon. Pomembno je, da začnemo s sanacijo glivic na nohtih čimprej, da redno uporabljamo Nailodon ter da natančno sledimo postopku nanosa, navedenim v navodilih za uporabo.

Glivice na nohtih so tudi velik zdravstveni problem, saj v naš krvni obtok sproščajo toksine. Znanstveno dokazano vplivajo glivice na nohtih zelo negativno na naš imunski in živčni sistem. Ugotovljena je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami.

85-90% naših uporabnikov in uporabnic Nailodona pravi, da so opazili rast zdravega nohta že po 7 dneh redne in konsistentne uporabe.

Tanek sloj Nailodona nanesete 1 – 2 krat na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte in pustite, da se ta posuši. Nato znova začnite celoten postopek nanašanja Nailodona.

Glivice se prvotno razvijejo na nohtni posteljici (koži) in potem preidejo na noht, kar mi zaznamo kot rumeno obarvanje ali zadebeljenost nohta. Z redno uporabo Nailodona omogočimo aktivnim sestavinam, da prodrejo skozi noht do nohtne posteljice, kjer je glavno žarišče glivične okužbe. Zdravo nohtno posteljico lahko prepoznamo po spremembi barve novo zraslega nohta. Zdrav noht je svetlejše barve, jasno zaznavna pa je tudi meja med obolelim in “novim” zdravim nohtom. Nato mora cela dolžina novega nohta prerasti nohtno posteljico, da se glivic popolnoma znebimo.

Naš izdelek Nailodon temelji na več kot 15-letnih izkušnjah iz področja medicinske pedikure, kjer med drugim rešujemo tudi bolj in manj zahtevne glivične okužbe nohtov. Večina ostalih produktov na trgu vsebuje premalo aktivnih sestavin, ki bi bile učinkovite v boju proti glivicam na nohtih ali pa vsebujejo veliko sintetičnih sestavin, ki imajo tudi stranske učinke. Velika prednost Nailodona so tako tudi 100% naravne aktivne sestavine, med drugim antimikotična eterična olja klinčkov, timijana in čajevca. Omenjene sestavine delujejo antimikotično, antibakterijsko in protivnetno.

Nailodon je varen za uporabo tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Nailodon je primeren za uporabo tudi pri otrocih, ki so mlajši od 12 let.

Nailodon temelji na treh edinstvenih naravnih sestavinah, to je eteričnem olju klinčkov, timijana in čajevca. Razvit je bil na podlagi več kot 15-let izkušenj na področju reševanja glivičnih okužb nohtov.

Nailodon deluje kot tri v enem, to je antimikotično, antibakterijsko in protivnetno, saj vsebuje eterično olje klinčkov, timijana in čajevca. Eterično olje čajevca deluje protiglivično (antimikotično), antiseptično, antimikrobno in protivirusno. Eterični olji timijana in klinčkov delujeta odlično antimikotično in protivnetno. Nailodon poleg omenjenih sestavin vsebuje tudi ogromno vitaminov in mineralov, ki so nujno potrebni za zdravo strukturo nohtov.

Pri vsaki glivični okužbi nohtov ali kože je poleg glivične okužbe prisotna tudi bakterijska, saj je obrambna plast nohta/kože zaradi glivic popolnoma porušena. Pri sanaciji glivične okužbe je torej potrebno izničiti tudi vpliv škodljivih bakterij in obnoviti povrhnjico kože.

Glivice na nohtih se pogosteje pojavijo pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom ter pri tistih, ki imajo težave z ožiljem, črevesjem ali jetri. Poleg redne uporabe Nailodona je priporočljivo uživanje polnovredne hrane z veliko vlakninami, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz telesa. Veliko glivičnih okužb se razvije tudi kot posledica poškodbe nohta pri športnih aktivnostih, kjer noht odstopi od nohtne posteljice, kar omogoči dostop bakterijam in glivicam pod noht.

Kodo za popust pri nakupu Nailodona lahko koristite, ko oddate vse želene izdelke v vašo košarico. Nato v zgornjem desnem kotu kliknete na “Košarica”. Kodo za popust vpišete v okence “Koda kupona”, ki se nahaja pod košarico, nato s klikom na gumb “Unovči kodo kupona” potrdite kupon in vrednost kupona se avtomatsko upošteva.

Butyl

Acetate, Ethyl Acetate,

Nitrocellulose, Isopropyl

Alcohol, Caprylic/Capric

Triglyceride, Panthenol,

Climbazole, Tocopheryl

Acetate, Triclosan, Aqua,

Propylene Glycol, Melia

Azadirachta Leaf Extract,

Melaleuca Alternifolia Leaf

Oil, Eugenia Caryophyllus

Bud Oil, Thymus Vulgaris

Leaf Oil, Biotin, Eugenol,

Linalool, Limonene.

Na nohte nanesite tanek sloj Nailodona 1-2x na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte, pustite, da se ta posuši in začnite celoten postopek nanašanja Nailodona znova.

0