Več kot 15 let uspešno rešujemo vraščene nohte.

AN.NIKA medicinska nohtna sponka je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE.

Najsodobnejši centri
medicinske pedikure
v Sloveniji

Najsodobnejši centri medicinske pedikure v Sloveniji

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA uporabljamo lastne inovativne metode za najučinkovitejše reševanje vraščenih nohtov, glivičnih obolenj, kurjih očes in otiščancev ter trde kože na petah. Z našim celovitim pristopom, lastnimi izumi, kot je medicinska nohtna sponka ter najkvalitetnejšimi izdelki za nego lahko odpravimo vaše težave s stopali in nohti.

Najkvalitetnejši izdelki
za nego nohtov
in stopal

Najkvalitetnejši izdelki
za nego nohtov
in stopal

V naši spletni trgovini in vseh centrih ponujamo lastne vrhunske izdelke za nego stopal in nohtov, ki smo jih z našo strokovno ekipo razvili na podlagi več kot 15-letnih izkušenj. Naši izdelki so do danes pomagali že preko 10.000 uporabnicam in uporabnikom.

An.nika v medijih

vizita
njena.si
novi tednik

NAŠE STORITVE

Vraščeni nohti

Edinstvena rešitev je inovativna lastna AN.NIKA medicinska nohtna sponka, ki je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE.

Glivice na nohtih

Razvito imamo lastno terapijo, s katero se učinkovito znebite trdovratnih glivic na nohtih. Več kot 15 let izkušenj.

Bradavice

Tovrstno problematiko rešujemo z zamrzovanjem in postopkom lapiziranja, katero tehniko izberemo je odvisno od stanja bradavice.

Kurja očesa

Z nebolečim postopkom rešimo kurja očesa na podplatih in med prsti stopal. Hkrati vam z nasveti pomagamo priti do vzroka nastanka.

Otiščanci

Z nebolečim postopkom rešimo boleče otiščance na stopalu in poskrbimo, da je vaš korak prijeten ter brez bolečin.

Diabetično stopalo

Strokovna medicinska pedikura je pri sladkornih bolnikih nujna. S širokim znanjem iz izkušnjami poskrbimo za zdravje vaših stopal.

LASTNA AN.NIKA MEDICINSKA NOHTNA SPONKA
JE REŠITEV ZA VRAŠČENE NOHTE

Z več kot 15 let izkušenj na področju reševanja vraščenih nohtov smo razvili lastno inovacijo-AN.NIKA medicinsko nohtno sponko, ki je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE. Naša sponka se zaradi inovativne oblike še bolj prilega nohtu kar omogoči hitrejše in učinkovitejše izboljšanje težave z vraščanjem nohta. Gre za tanko žičko in medicinskega jekla, ki se namesti pod levi in desni rob nohta ter mu omogoči pravilno rast, tudi po tem ko se zdravljenje z AN.NIKA nohtno sponko zaključi. Med nošenjem AN.NIKA sponke smo lahko športno aktivni in normalno hodimo v službo. Namestimo jo lahko tudi pri otrocih, diabetikih in tam, kjer je že bil neuspešno opravljen operativni poseg.

Artboard 1

100% slovenski
izdelek

Artboard 1 copy 2

Priporočajo
strokovnjaki

Artboard 1 copy

Najboljša
kakovost

Artboard 1 copy 5

Brezplačna
poštnina*

Najina zgodba

»Ustanoviteljica Vida Ozis že več kot 30 let deluje na področju medicinske pedikure v Sloveniji. S svojimi izkušnjami in znanjem (ki ga je pridobivala v Nemčiji, Avstriji in Italiji) je razvila več inovativnih metod in produktov, s katerimi je pomagala že 10.000 ljudem. Vso naše znanje in izkušnje smo dodatno nadgradili s proizvodnjo lastnih AN.NIKA izdelkov. Zaradi natančnega poznavanja problematik, sestavin in njihovih interakcij s kožo je naša ekipa pod vodstvom Nike Ozis, dipl. uni. kem., razvila izredno učinkovite izdelke, ki jih do sedaj na slovenskem trgu še ni bilo.«

Mnenja strank

4.8

5/5

2,456 ocen
iz celega sveta

A+

5/5

Najvišji standard
kakovosti

Od leta 2007 nam zaupa
že več kot 10.000 ljudi

Nada
Read More
"Priporočam vsem, ki imate težave z glivicami na nohtih. Zagotovo vam bo pomagalo."
Uroš
Read More
"Preizkusil že mnogo produktov in končno našel takšnega, ki zares deluje."
Nataša
Read More
"Rada bi se vam zahvalila, saj ste mojim nohtom vrnili zdrav videz."
“Težave s suho kožo na podplatih so bile dnevna stalnica, po redni uporabi karite in čajevec kreme nimam več težav s suho kožo na stopalih. Tudi srbečica in rdeče pikice na podplatih so izginile."
“Mojih težav z razpokanimi petami na stopalih ni več odkar uporabljam to kremo s karitejem in čajevcem. Presrečna, da sem našla rešitev.”

Preberi zanimive prispevke

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0