Eno leto od otvoritve Centra AN.NIKA Maribor

Pred točno enim letom je svoja vrata odprla franšiza AN.NIKA centra za medicinsko pedikuro v Mariboru. Preberite si zanimiv intervju z našo franšizno partnerko in vodjo mariborskega centra Špelo Knez. 

Kakšni so občutki, kako se vam je spremenilo življenje eno leto po otvoritvi AN.NIKA Maribor?
Eno leto od otvoritve in prva podjetniška svečka…čas resnično hitro beži. Lahko rečem, da sem izjemno hvaležna in ponosna na prvo uspešno leto.
V manj kot enem letu od odprtja centra AN.NIKA Maribor ste tudi zaposlili še dve pedikerki, kako ste zadovoljna z izobraževanjem in podporo, ki vam ga nudi franšiza?

V enem letu se je zgodilo, kar nekaj sprememb oz. nadgraditev, če se lahko tako izrazim. Res je, zaposlila sem dve uspešni pedikerki soimenjakinjo Špelo in Tajdo. To, da sta lahko pri delu uspešni, je zato, ker sta se izobraževali pod nadzorom ge. Vide Ozis, ustanoviteljice podjetja AN.NIKA, za kar sem neizmerno hvaležna.

Za tiste, ki naše metode dela AN.NIKA še ne poznajo, kaj nas po vašem mnenju najbolj odlikuje?

Strokovnost, profesionalnost in empatičnost so tri besede, s katerimi nas ponavadi opišejo stranke, ko prvič prestopijo naš prag. Za vsem znanjem, ki ga predajamo svojim strankam in profesionalnim pristopom, stojimo ljudje s srcem in veliko mero empatije do sočloveka.

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA dajemo ogromno na strokovni pristop k raznim problematikam stopal, zato je nenehno izobraževanje zelo pomembno. Kako bi ocenili dodatna izobraževanja, ki vam jih nudi franšizni sistem?

Res je, glede na vso problematiko stopal, s katero se vsakodnevno srečujemo v naših centrih, brez ustreznih in strokovnih izobraževanj, ki jih podjetje AN.NIKA organizira, ne bi bili tako uspešni pri reševanju težav. Menim, da so nenehna izobraževanja ključna za uspeh pri delu.

Na kateri dosežek ste v zadnjem letu najbolj ponosna?

Zdaj, ko gledam nazaj sem ponosna najprej nase, da sem sploh sprejela takšno pomembno in odgovorno odločitev, seveda pa bi bilo brez podpore partnerja in družine težje, za kar se jim iz srca zahvaljujem. In pa nenazadnje podpore ge. Vide Ozis, ustanoviteljice podjetja AN.NIKA in njene ekipe, ki je zaupala vame, me podpirala in vodila skozi celoten proces.
Ponosna in hvaležna sem tudi na moji zaposleni Špelo in Tajdo, ki sta prinesli svež veter v naš center. Skupaj smo prava strokovna, profesionalna in srčna ekipa. Moji zaposleni iz srca cenim kot odlični pedikerki, še posebej pa kot zelo srčni osebi.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0