Franšiza AN.NIKA Maribor

NOVA FRANŠIZA AN.NIKA-v soboto 28.8. smo v Centru medicinske pedikure AN.NIKA podpisali pogodbo za franšizo AN.NIKA Maribor. 

 

 

 

Kje odpiramo novo franšizno enoto?

Navdušeni smo nad našo novo franšizojemalko Špelo Knez, ki je izredno sposobna in strokovna pedikerka kot tudi uspešna podjetnica. Nova franšiza bo locirana v Mariboru in komaj čakamo, da vam lahko pokažemo prostore, ki bodo dosegali najvišje standarde na področju urejenosti in pedikerske opreme. 

Ga. Špela se je za nakup franšize AN.NIKA odločila, saj želi svoje znanje na področju medicinske pedikure nadgradit in pomagati ljudem, ki imajo težave z vraščenimi nohti, glivičnimi okužbami nohtov, otiski, kurjimi očesi, bradavicami ali diabetičnim stopalom.

 

 

 

 

 

 

Zakaj je franšiza odlična izbira?

Poslovni model AN.NIKA je preverjen in manj tvegan, njegovi ključni elementi obsegajo:

  • blagovno znamko AN.NIKA,
  • usposabljanje in prenašanje našega znanja na terapevte,
  • uvajanje, zagon in podpora poslovanju,
  • pomoč pri pridobivanju strank

 

 

 

Dokaz za uspešnost poslovnega modela AN.NIKA je naš vodilni položaj v Sloveniji na področju medicinske pedikure, saj z lastnimi AN.NIKA metodami uspešno rešujemo različne problematike stopal.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0