Glivice na nohtih negativno vplivajo na naš imunski sistem

Glivice na nohtih niso le rumeno obarvanje nohtov, temveč v telo sproščajo toksine, ki negativno vplivajo na naš imunski sistem, zato je izredno pomembno, da že danes začnemo z ustreznimi ukrepi preprečevanja in zdravljenja okužbe. Raziskave so pokazale, da obstaja korelacija (povezava) med glivičnimi okužbami kjerkoli v telesu in med rakavimi obolenji, odpovedjo ledvic in pokanju žil.

Kako prepoznam glivično okužbo nohtov?

Najbolj značilni simptomi po katerih lahko prepoznamo glivično okužbo nohtov so:

  • neprijeten vonj stopal
  • bele lise na nohtih
  • porumeneli nohti
  • zadebeljeni nohti
  • krhki nohti
  • srbeče obnohtje
  • pordela koža med prsti, ki se lušči

Redno obiskovanje pedikerja

Glivice so zelo trdovratna težava, ki se je sami praktično ne moremo znebit, saj se naselijo globoko v notni posteljici in se razmnožujejo. Brez ustreznega pristopa okužba le napreduje, nohti se debelijo in spreminjajo svojo obliko, zato je obiskovanje strokovno usposobljenega pedikerja ključno pri zdravljenju glivičnega obolenja nohtov.

S preventivno pedikuro opazimo prve simptome glivične okužbe zelo zgodaj in je zdravljenje zelo hitro, medtem ko zdravljenje nohtov z dolgotrajno okužbo z glivicami traja dalj časa, zato je prav za vsakega izmed nas priporočljivo, da obišče strokovnega pedikerja vsaj enkrat na dva meseca.

Centru medicinske pedikure AN.NIKA  zdravimo glivično okužbo nohtov s sočasnim rednim obiskovanjem naših strokovno usposobljenih pedikerjev in uporabi antimokotičnih sredstev, saj jim z redno in strokovno pedikuro omogočamo, da prodrejo globje v nohtno posteljico. 
Če sumite na glivično okužbo, potem si čimprej rezervirajte svoj termin v enem od centrov AN.NIKA na tel.:
AN.NIKA Celje 051 661 665
AN.NIKA Krško 040 334 352
ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naslednji povezavi ⇒ SPLETNI OBRAZEC

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0