Liverodon© – Jetrni in prebavni kompleks

28,67 

28,67 

Izberite možnosti

Liverodon© – Jetrni in prebavni kompleks

Podpora za zdrava jetra in dobro prebavo!

“Moja prebava se je vidno izboljšala že po parih dneh uporabe Liverodona, hkrati pa imam bistveno več energije kot prej!” Zdenka

Vsebuje inovativno formulo, ki jo sestavljajo naravni izvlečki kopriv, kurkume, artičok, origana, bazilike in oljke. S tem se spodbudi čiščenje krvi, izboljšanje prebave, čiščenje jeter in krepitev imunskega sistema. Ker je zdravje črevesja in jeter močno povezano z razvojem glivic na nohtih, ga priporočamo kot podporo pri zdravljenju.


Glavne prednosti:

  • Vsebuje naravne izvlečke kopriv, kurkume, artičok, origana, bazilike in oljčnih listov
  • Brez dodanih polnil in aditivov
  • Brez barvil in konzervansov
  • 100 % vegansko
  • 100% naravne celulozne kapsule

 

28,67 

  • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

  • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Videno v:


Group 54

Izboljšanje počutja
že po nekaj dneh

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Slaba prebava in težave z jetri ter žolčem so zdaj preteklost!

Slaba prebava močno vpliva na naše počutje in nivo energije. Največkrat je povezana tudi s slabim delovanjem jeter, ki so dandanes prevečkrat obremenjena zaradi neuravnotežene prehrane polne pesticidov in snovi, ki so za naše telo škodljive. Če imate težave s prebavo, potem je Liverodon© prava rešitev za vas.

Težave z jetri in črevesjem se v veliko primerih povezane tudi s različnimi zdravstvenimi stanji kot so glivične okužbe nohtov. Pomembo je, da pri zdravljenju glivic na nohtih s sredstvi, ki se nanašajo na noht, podpremo tudi naš notranji sistem, ki je zaradi okužbe prizadet in ne deluje pravilno oz. podpremo organe, da se pospeši čiščenje telesa in krvi.

Ste preizkusili že na destine prehranskih dopolnil, vendar ni nobenega učinka?

Večina prehranskih dopolnil vsebuje sintetične aktivne sestavine, ki jih naše telo ne prepozna in je zato izkoristek teh sestavin praktično zanemarljiv. Prav tako vsebujejo škodljiva sintetična polnila, aditive, konzervanse in barvila, ki škodujejo našemu prebavnemu sistemu. Veliko polnil ustvarja na resicah našega tankega črevesja, kjer poteka absorpcija učinkovin, tanek film, ki preprečuje telesu črpanje hranilnih snovi in hrane.
Vendar brez skrbi, mi imamo pravo rešitev za vas!

Predstavljamo vam inovativno prehransko dopolnilo Liverodon©, ki z izjemnimi naravnimi sestavinami odpravi težave s prebavo že v nekaj dneh!

Zakaj je Liverodon© tako učinkovit?

Inovativna formula

Liverodon© ima inovativno formulo delovanja, ki je bila razvita s strani uni. Dipl. kemikov in vodilne slovenske strokovnjakinje za medicinsko pedikuro, ge. Vide Ozis, ki že več kot 15 let učinkovito rešuje težave z glivičnimi okužbami nohtov, te pa so močno povezane z zdravjem črevesja in jeter.

Inovativna formula temelji na edinstveni kombinaciji 100% naravnih sestavin, kot so koprive, kurkuma, artičoke, origano, bazilika in oljčni listi, ki skupaj intenzivno čistijo in krepijo delovanje črevesja in jeter. Prav tako ščitijo celice pred oksidacijo, ki povzroča različne celične spremembe in bolezenska stanja.

Vsebuje 100% naravne sestavine in ne vsebuje konzervansov, aditivov in polnil

V zadnjih 15+ letih reševanja težav z glivicami na nohtih, smo skupaj z mnenji zdravnikov in različnih znanstvenih člankov ugotovili, da obstaja povezava med glivičnimi okužbami nohtov in slabim delovanjem prebave, jeter ter žolča. Da omogočimo čim hitrejšo odpravo glivic na nohtih je potrebno telo očistiti tudi v notranjosti, zato smo razvili inovativno prehransko dopolnilo Liverodon©.
Formula Liverodona© je tako osnovana na edinstvenih naravnih sestavinah, ki delujejo prečiščevalno in antioksidativno.

Veš, da obstaja povezava med glivicami na nohtih in težavami z jetri?

Vedno več znanstvenih študij in zdravnikov poroča o tesni povezavi med težavami z jetri in pojavom glivic na nohtih. Glivice na nohtih tako niso le estetska težava, vendar v naš krvni obtok sproščajo strupe, ki nato negativno vplivajo na imunski in živčni sistem. Prav tako je bila nedavno potrjena povezama med glivicami na nohtih in srčno-žičnimi boleznimi in različnimi rakavimi obolenji. 

 

Zelo je pomembno, da pri pojavu glivic na nohtih poskrbimo na zunanjo terapijo, hkrati pa poskrbimo za notranje zdravje želodca, jeter, prebave in krvi. 

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih antimikotičnih sestavinah:

Kurkuma

Glavna zdravilna sestavina v kurkumi se imenuje kurkumin, od tukaj tudi ime kurkuma. Kurkumin poskrbi za čiščenje krvi in prebavnega traka, prav tako pa je učinkovit pri težavah z jetri in žolčem, saj ju ščiti pred sturpi in kemikalijami.

Koprive

Koprive so ena izmed tistih rastlin, ki vsebujejo cel spekter vitaminov in mineralov ključnih za normalno delovanje našega telesa. Poskrbijo za dober imunski sistem, čisto kri, zdravo ožilje, dobro prebavo, razvoj dobrih bakterij v našem črevesju, čiščenje jeter in ledvic in odvajanje odvečne vode iz telesa.

Artičoke

Zaradi vsebnosti seskviterpenskih laktonov vpliva na ugodbno prebavo, prav tako pa deluje kot antioksidatnt, torej ščiti celice in organe pred bolezneskimi stanji.

Oljčni listi

Varujejo nas pred oksidacijo celic, rakom, srčno-žilnimi boleznimi in prehitrim staranjem naših organov. Znanstvene raziskave pa so nedavno pokazale tudi odlično antivirusno in protiglivično delovanje.

Origano

Je odličen v boju proti glivicam in bakterijam, hkrati vsebuje ogromno antioksidantov, ki varujejo celice pred škodljivimi bolezenskimi stanji.

Bazilika

Odlična pri težavah z želodcem in črevesjem, saj vpliva na razvoj dobrih bakterij v našem črevesju. Preprečuje občutek napihnjenosti in napenjanje in pomaga prebavnemu traku k urejeni prebavi.

Znebite se težav s prebavo in jetri
ter žolčem za vedno!

Z rednim uživanjem Liverodona© boste od znotraj poskrbeli za boljši imunski sistem, boljše zdravje svojega črevesja, jeter in celotnega prebavnega sistema. Naravne aktivne sestavine iz kopriv, artičok, origana, kurkume in listov oljke bodo poskrbele za obrambo celic, antioksidativno delovanje, čiščenje krvi in jeter ter krepitev dobrih bakterij v črevesju. Napenjanje, slabo počutje in utrujenost pa bodo preteklost.

Naravne aktivne sestavine, brez barvil,
aditivov, polnil in konzervansov

Pri AN.NIKI nam je mar kakšne izdelke dajemo na trg, zato smo brez kompromisno želeli najkvalitetnejše sestavine in kapsule. V današnjem hitrem tempu življena zaužijemo ogromno odvečnih snovi kot so konzervansi, aditivi in polnila, ki zavirajo dobro delovanje našega prebavnega sistema vključno z jetri in žolčem. Liverodona© vsebuje naravne aktivne sestavine in je popolnoma brez barvil, konzervansov, dodanih aditivov in polnil. Inovativno formulo prebavnega in jetrnega kompleksa smo spravili v naravne kapsule in celuloze, ki se med prebavo razgradijo in nalagajo na stene našega prebavnega traka.
Group 57

Razvit in proizveden v Sloveniji

pod vodstvom uni. dipl. kemikov, kozmetologov in farmacevtov in
strokovnjakinje za medicinsko pedikuro Vide Ozis

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi problematikami stopal in nohtov. Dnevno se na nas obračajo stranke, ki se spopadajo s trdovratnimi glivicami na nohtih, ki se jih nikakor ne morejo znebiti. Veliko študij in zdravnikov pravi, da so glivice na nohtih močno povezane s stanjem naših jeter in črevesja, zato smo razvili inovativno prehransko dopolnilo Liverodon. Povezali smo dolgoletno znanje iz medicinske pedikure in biokemije, da omogočimo še hitrejše izboljšanje. Pri glivicah na nohtih priporočamo uporabo Nailodona© s sočasnim uživanjem Liverodona©, ki poskrbi za podporo iz notranjosti.
Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Kaj o Liverodonu©
pravijo naši
uporabniki?

Path 123

"Napihnjenost v želodcu je bil del mojega vsakdana, ampak odkar redno uživam Liverodon lahko jem isto, vendar nimamo nobenih težav”

Mira Ž.

Path 123

“Več kot 2 leti sem imel glivice na nohtih na nogah, ko sem začel pri zdravljenju glivic še jemati Liverodon se je stanje zelo hitro izboljševalo in moje počutje nasploh. Hvala vam.”

Tadej L.

Path 123

“Odličen produkt! Vrsto let sem imela dokazane težave z jetri pa tudi žolčem, odkar uporabljam Liverodon se počutim super pa tudi izvidi so bp”

Ana B.

Izberite svoj paket še danes!

Najučinkovitejša pomoč pri težavah s prebavo in jetri ter žolčem
Naravni izvlečki kurkume, oljčnih listov, bazilike, koprive, origana in artičoke
Priporočljivo tudi pri težavah z glivicami na nohtih

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

LiparDesignPhotography-04733

Liverodon©

28,67 €

Priporočamo

LiparDesignPhotography-04514

5% popust

2X Liverodon©

57,34 €

54,48 €

LiparDesignPhotography-01161

10% popust

3X Liverodon©

86,01 €

77,40 €

Mnenja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Liverodon© – Jetrni in prebavni kompleks”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Imate vprašanje? Tukaj smo za vas

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico” Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb “Nadaljuj z nakupom”. V kolikor želite nakup zaključiti, to storite s klikom na gumb “Na blagajno”.

Liverodon je 100% naravno prehransko dopolnilo, saj vsebuje samo rastline kot so koprive, origano, kurkuma, bazilika, artičoke in oljčni listi. Je 100% veganski in ne vsebuje dodanih barvil, arom, polnil, konzervansov in aditivov. Zaradi svoje inovativne sestave poskrbi za zdravo okolje v želodcu in črevesju, prav tako da spodbudi čiščenje krvi in jeter.
Uživanje Liverodona priporočamo vsem, ki imate težave s prebavo ali jetri, saj vsebuje aktivne učinkovine, ki dokazano uravnajo prebavo in pomagajo odpravit težave z jetri. Zaradi prečiščevalnega učinka ga priporočamo vsem, ki imate težave z glivicami na nohtih, saj je notranje čiščenje prav toliko pomembno kot zunanja sanacija z Nailodon obnovitvenim lakom.
Seveda, jeterni in prebavni kompleks Liverodon vsebuje koprive, origano, kurkuma, bazilika, artičoke in oljčni liste, ki poskrbijo za ugodno okolje v želodcu in omogočijo razvoj zdravih bakterij v našem črevesju.
Seveda, jetrni in prebavni kompleks Liverodon vsebuje kurkumo, oljčne liste in koprive, ki spodbudijo čiščenje jeter, uravnavajo delovanje žolča, čistijo kri in poskrbijo za antioksidativno zaščito celic, kar preprečuje razvoj hujših bolezenskih stanj.
Razvoj glivic na nohtih je tesno povezan s težavami s prebavo in jetri, zato je izredno učinkovita sočasna sanacija glivic tudi “od znotraj”. Priporočamo uporabo Nailodon obnovitvenega laka s sočasnim uživanjem Liverodona, ki zaradi aktivnih sestavim, ki imajo protiglivično, protivirusno, protibakterijsko in čistilno funkcijo poskrbi za čiščenje telesa od znotraj in s tem hitrejšo odpravo glivic na nohtih ali koži.
Priporočamo, da se vzame 1 kapsula dnevno, najboljše med ali po obroku zaradi boljše absorpcije aktivnih učinkovin. Prav tako naši strokovnjaki priporočajo, da se naredi kura z Liverodonom, torej da se ga redno uživa vsaj 3 mesece oz. po potrebi.
Seveda, učinkovitost Liverodona se je pri 95% uporabnikov pokazala že v nekaj dneh jemanja prehranskega dopolnila.
Pri 95% uporabnikov se je prebava in nasploh počutje izboljšalo že v nekaj dneh od začetka jemanja prehranskega dopolnila.
Jetrni in prebavni kompleks Liverodon temelji na 100% naravnih sestavinah to so koprive, origano, kurkuma, artičoke, bazilika in oljčni listi.
Še vedno najpogostejši vzrok za težave s prebavo in jetri je neuravnotežena in slaba prehrana. Seveda veliko škode naredita tudi stresni in neaktivni življenski slog. Tovrstne težave mnogokrat privedejo do resnejših bolezenskih stanj, zato je pomembno hitro ukrepanje ob pojavu znakov slabe prebave in močne utrujenosti.
Kapsule so iz 100% celuloze, tako da so primerne tudi za vegane.
Kodo za popust pri nakupu jetrnega in prebavnega kompleksa vnesete v košarici, ko vanjo dodate vse želene izdelke. Kodo za popust vpišete v okence “Koda kupona”, ki se nahaja pod košarico, nato s klikom na gumb “Unovči kodo kupona” potrdite kupon in vrednost kupona se avtomatsko upošteva.

Izvleček lista koprive (Urtica dioica L.), izvleček korena kurkume (Curcuma longa L.), izvleček lista artičoke (Cynara scolymus L.), izvleček lista origana (Origanum vulgare L.), izvleček lista bazilike (Ocimum basilicum L.), izvleček lista oljke (Olea europea L.), kapsule: HPMC (celulozne).

Priporočamo, da zaužijete 1 kapsulo dnevno.

0