“Odlikujejo nas strokovnost, visok nivo storitve, znanje in empatija”

V četrtek 11.11. odpira svoja vrata center AN.NIKA Maribor. Z otvoritvijo tik pred vrati vas vabimo k branju intervjuja z našo franšizno partnerko Špelo Knez. Po intenzivnem izobraževanju po metodi AN.NIKA in nameščanju VHO medicinskih sponk pod vodstvom zelo priznane pedikerke v Sloveniji Vide Ozis, verjamemo, da je center AN.NIKA Maribor pripravljen na prve stranke. 

Kakšni so vaši začetki pri izvajanju pedikure?

Iz današnjega pogleda v preteklost moram reči, da so bili začetki izvajanja pedikure zelo osnovni, če se lahko tako izrazim. Pedikuro sem izvajala, kakor so nas naučili na faksu in tečajih, kjer ni bilo toliko poudarka na problematikah stopala. Moram priznati, da mi izvajanje pedikure v času študija ni bilo všečno, ko pa sem delala kot študentka v kozmetičnem salonu mi je izvajanje pedikure priraslo k srcu, všeč mi je razlika pred in po pedikuri in koliko ljudem resnično pomagamo, da lahko normalno hodijo, jim olajšamo bolečino itd..

 

 

Kakšne so izkušnje s tečajev, ki ste se jih udeleževala v preteklosti in izobraževanjem v centru AN.NIKA?

 

Lahko rečem, da je Center medicinske pedikure AN.NIKA postavil najverjetneje mejnik med medicinsko pedikuro in AN.NIKA medicinsko pedikuro. Neprimerljivo sem pridobila več znanja, strokovnosti, profesionalnosti a še vedno z ohranjanjem humanosti med izobraževanjem v Centru AN.NIKA, medtem ko pri drugih tečajih, na katerih sem bila, predajo zgolj osnove.

 

Kaj je bil največji izziv pri izobraževanju AN.NIKA?

 

Resnično zanimivo, ampak je bil največji izziv pri “osnovah” kot je pravilno striženje nohtov in rezanje “špic”, ki so včasih bolele mene ne pa stranke.

 

V čem se, po vašem mnenju, razlikuje medicinska pedikure AN.NIKA od ostalih?

 

Nivo storitev, profesionalnost, strokovnost, znanje, sodobno opremljeni prostori, najboljše naprave, kvalitetni pripomočki in najpomembneje-krasen, srčen, empatičen kader, ki ne pozabi, da ljudje, ki zberejo pogum in pridejo k nam s težavami, bolečinami, kot je npr. vraščen noht, so ranljivi in iščejo v nas tudi človeka v pravem pomenu besede.

 

Kaj je bilo tisto zaradi česa ste si rekli, da je franšiza prava odločitev za vas?

 

Že ko se stopi v prostor centra AN.NIKA, te objame toplina povezana s strokovnostjo in kvalitetnimi storitvami. Vse je nekako na višjem nivoju izvajanja storitev. Želela sem, da, strankam ponudim najboljšo možno storitev, ki temelji na kvalitetni izvedbi.

 

Ali vas je k nakupu franšize pritegnila misel “s franšizo AN.NIKA sta samostojni, vendar nikoli sami”?

 

Absolutno. To pa je eden izmed pomembnejših razlogov, zakaj sem se odločila za nakup franšize AN.NIKA. V Centrih AN.NIKA se srečujemo tudi z zelo težkimi primeri, kjer je pomoč ga. Vide, ki ima več kot 15 let izkušenj več kot dobrodošla. Všeč mi je, da sem dejansko samostojna a nikoli sama. Imam “back up”.

 

Sedaj tik pred otvoritvijo, kakšni so vaši občutki?

 

Zadnje tedne je to najpogostejše vprašanje, ki ga dobim. Vedno sem odgovorila z besedami “intenzivno, naporno, pestro a hkrati prijetno, saj vem zakaj to delam”. Moje poslanstvo je, da pomagam ljudem, da dejansko stopajo lahkotno skozi življenje in komaj čakam, da pričnem.

 

AN.NIKA Maribor odpira svoja vrata v četrtek 11.11., vas že nestrpno pričakujemo.
T 040 328 181
M annika-maribor@annika.si

 

AN.NIKA  Celje
T 051 661 665
M info@annika.si

 

AN.NIKA  Krško
T 040 334 352
M annika-krsko@annika.si

 

AN.NIKA Nova Gorica
T 064 118 880
M annika-novagorica@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0