logo.png

Liverodon© - Jetrni in prebavni kompleks

28,67 21,50 

Podarjamo ti 25% popust pri nakupu Liverodon jetrnega in prebavnega kompleksa. Očisti svoja jetra in poskrbi za zdrav želodec in črevesje, saj so glivične okužbe nohtov močno pogojene z zdravjem jeter.

Liverodon© – Jetrni in prebavni kompleks

Podpora za zdrava jetra in dobro prebavo

Vsebuje inovativno formulo, ki jo sestavljajo naravni izvlečki kopriv, kurkume, artičok, origana, bazilike in oljke. S tem se spodbudi čiščenje krvi, izboljšanje prebave, čiščenje jeter in krepitev imunskega sistema. Ker je zdravje črevesja in jeter močno povezano z razvojem glivic na nohtih, ga priporočamo kot podporo pri zdravljenju.

ali

Slaba prebava in težave z jetri ter žolčem so zdaj preteklost!

Slaba prebava močno vpliva na naše počutje in nivo energije. Največkrat je povezana tudi s slabim delovanjem jeter, ki so dandanes prevečkrat obremenjena zaradi neuravnotežene prehrane polne pesticidov in snovi, ki so za naše telo škodljive. Če imate težave s prebavo, potem je Liverodon© prava rešitev za vas.

Težave z jetri in črevesjem se v veliko primerih povezane tudi s različnimi zdravstvenimi stanji kot so glivične okužbe nohtov. Pomembo je, da pri zdravljenju glivic na nohtih s sredstvi, ki se nanašajo na noht, podpremo tudi naš notranji sistem, ki je zaradi okužbe prizadet in ne deluje pravilno oz. podpremo organe, da se pospeši čiščenje telesa in krvi.

Ste preizkusili že na destine prehranskih dopolnil, vendar ni nobenega učinka?

Večina prehranskih dopolnil vsebuje sintetične aktivne sestavine, ki jih naše telo ne prepozna in je zato izkoristek teh sestavin praktično zanemarljiv. Prav tako vsebujejo škodljiva sintetična polnila, aditive, konzervanse in barvila, ki škodujejo našemu prebavnemu sistemu. Veliko polnil ustvarja na resicah našega tankega črevesja, kjer poteka absorpcija učinkovin, tanek film, ki preprečuje telesu črpanje hranilnih snovi in hrane.
Vendar brez skrbi, mi imamo pravo rešitev za vas!

Predstavljamo vam inovativno prehransko dopolnilo Liverodon©, ki z izjemnimi naravnimi sestavinami odpravi težave s prebavo že v nekaj dneh!

Zakaj je Liverodon© tako učinkovit?

Inovativna formula

Liverodon© ima inovativno formulo delovanja, ki je bila razvita s strani uni. Dipl. kemikov in vodilne slovenske strokovnjakinje za medicinsko pedikuro, ge. Vide Ozis, ki že več kot 15 let učinkovito rešuje težave z glivičnimi okužbami nohtov, te pa so močno povezane z zdravjem črevesja in jeter.

Inovativna formula temelji na edinstveni kombinaciji 100% naravnih sestavin, kot so koprive, kurkuma, artičoke, origano, bazilika in oljčni listi, ki skupaj intenzivno čistijo in krepijo delovanje črevesja in jeter. Prav tako ščitijo celice pred oksidacijo, ki povzroča različne celične spremembe in bolezenska stanja.

Vsebuje 100% naravne sestavine in ne vsebuje konzervansov, aditivov in polnil

V zadnjih 15+ letih reševanja težav z glivicami na nohtih, smo skupaj z mnenji zdravnikov in različnih znanstvenih člankov ugotovili, da obstaja povezava med glivičnimi okužbami nohtov in slabim delovanjem prebave, jeter ter žolča. Da omogočimo čim hitrejšo odpravo glivic na nohtih je potrebno telo očistiti tudi v notranjosti, zato smo razvili inovativno prehransko dopolnilo Liverodon©.
Formula Liverodona© je tako osnovana na edinstvenih naravnih sestavinah, ki delujejo prečiščevalno in antioksidativno.

Veš, da obstaja povezava med glivicami na nohtih in težavami z jetri?

Vedno več znanstvenih študij in zdravnikov poroča o tesni povezavi med težavami z jetri in pojavom glivic na nohtih. Glivice na nohtih tako niso le estetska težava, vendar v naš krvni obtok sproščajo strupe, ki nato negativno vplivajo na imunski in živčni sistem. Prav tako je bila nedavno potrjena povezama med glivicami na nohtih in srčno-žičnimi boleznimi in različnimi rakavimi obolenji. 

 

Zelo je pomembno, da pri pojavu glivic na nohtih poskrbimo na zunanjo terapijo, hkrati pa poskrbimo za notranje zdravje želodca, jeter, prebave in krvi. 

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih antimikotičnih sestavinah:

Kurkuma

Glavna zdravilna sestavina v kurkumi se imenuje kurkumin, od tukaj tudi ime kurkuma. Kurkumin poskrbi za čiščenje krvi in prebavnega traka, prav tako pa je učinkovit pri težavah z jetri in žolčem, saj ju ščiti pred sturpi in kemikalijami.

Koprive

Koprive so ena izmed tistih rastlin, ki vsebujejo cel spekter vitaminov in mineralov ključnih za normalno delovanje našega telesa. Poskrbijo za dober imunski sistem, čisto kri, zdravo ožilje, dobro prebavo, razvoj dobrih bakterij v našem črevesju, čiščenje jeter in ledvic in odvajanje odvečne vode iz telesa.

Artičoke

Zaradi vsebnosti seskviterpenskih laktonov vpliva na ugodbno prebavo, prav tako pa deluje kot antioksidatnt, torej ščiti celice in organe pred bolezneskimi stanji.

Oljčni listi

Varujejo nas pred oksidacijo celic, rakom, srčno-žilnimi boleznimi in prehitrim staranjem naših organov. Znanstvene raziskave pa so nedavno pokazale tudi odlično antivirusno in protiglivično delovanje.

Origano

Je odličen v boju proti glivicam in bakterijam, hkrati vsebuje ogromno antioksidantov, ki varujejo celice pred škodljivimi bolezenskimi stanji.

Bazilika

Odlična pri težavah z želodcem in črevesjem, saj vpliva na razvoj dobrih bakterij v našem črevesju. Preprečuje občutek napihnjenosti in napenjanje in pomaga prebavnemu traku k urejeni prebavi.

Liverodon© - Jetrni in prebavni kompleks
28,67 21,50 

Kaj o Liverodonu©
pravijo naši
uporabniki?

Path 123

"Napihnjenost v želodcu je bil del mojega vsakdana, ampak odkar redno uživam Liverodon lahko jem isto, vendar nimamo nobenih težav”

Mira Ž.

Path 123

“Več kot 2 leti sem imel glivice na nohtih na nogah, ko sem začel pri zdravljenju glivic še jemati Liverodon se je stanje zelo hitro izboljševalo in moje počutje nasploh. Hvala vam.”

Tadej L.

Path 123

“Odličen produkt! Vrsto let sem imela dokazane težave z jetri pa tudi žolčem, odkar uporabljam Liverodon se počutim super pa tudi izvidi so bp”

Ana B.