Otvorili smo franšizo AN.NIKA Maribor

V četrtek 11. 11. smo otvorili novo franšizo AN.NIKA medicinska pedikura Maribor. Čeprav je bila otvoritev zaradi trenutnih razmer le v krogu naše AN.NIKA ekipe, smo našo novo franšizno partnerko Špelo pospremili na novo življenjsko in poslovno pot.  

 

V centrih AN.NIKA smo skozi več kot 15 let izkušenj na področju reševanja problematik stopala razvili lastne AN.NIKA metode, s katerimi uspešno saniramo vraščene nohte, glivična obolenja, kurja očesa in otiščance ter bradavice.

Pri reševanju vraščenih nohtov uporabljamo VHO medicinske sponke, ki so priznane s strani nemških medicinskih univerz in zdravnikov. Zavzemamo se za celostno zdravljenje, ne zdravimo le trenutno nastale težave na stopalih, temveč z nasveti, ki smo jih pridobili skozi 15 let dela, svetujemo strankam, kako preprečiti ponoven nastanek težave.

 

AN.NIKA Maribor
T 040 328 181
M annika-maribor@annika.si

 

AN.NIKA  Celje
T 051 661 665
M info@annika.si

 

AN.NIKA  Krško
T 040 334 352
M annika-krsko@annika.si

 

AN.NIKA Nova Gorica
T 064 118 880
M annika-novagorica@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Prispevki: 91

One comment

  1. Več kot zadovoljna.Toplo priporočam vsakomur, ki ima težavo z vraščenim nohtom. Že z enim obiskom sem se rešila dolgotrajnih bolečin in strahu pred kirurgijo.
    Uspešno delo še naprej!

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.