Otvoritev novih prostorov Centra AN.NIKA Celje

V petek, 31. marca smo v Celju (v stavbi Celeiapark na Aškerčevi 14), otvorili nove prostore Centra medicinske pedikure AN.NIKA.

Vse prisotne je najprej v imenu Mestne občine Celje pozdravil podžupan, g. Uroš Lesjak, ki je kasneje skupaj z lastnico podjetja AN.NIKA, gospo Vido Ozis,  prerezal trak in tudi uradno otvoril nove prostore najsodobnejšega  centra medicinske pedikure v Sloveniji

 

Zelo nam je pomembno, da delamo dobro tudi za širšo skupnost Mestne občine Celje, zato smo donirali Materinskemu domu Celje in s tem pripomogli k lažjem delovanju doma. 

 

Vida Ozis, ustanoviteljica podjetja medicinske pedikure AN.NIKA, specialistka za reševanje vraščenega nohta in diplomirana logoterapevtka je povedala, da je predvsem mama, babica in prijateljica. Izhaja iz preproste kmečke delovne družine, kjer je veljalo delo, spoštovanje, vztrajnost in ljubezen.

Svojo samostojno poslovno pot je začela pred več kot petnajstimi leti na 3m2. Njeno poslanstvo je predajanje znanja vsem tistim, ki si želijo medicinsko pedikuro opravljati zelo dobro in kvalitetno. Poleg salona v Celju, smo v podjetju AN.NIKA odprli že 3 franšize na področju medicinske pedikure v Sloveniji – v Krškem, Novi Gorici in Mariboru. Delujemo povezano – kot DRUŽINA AN.NIKA.

 

Centri AN.NIKA so vodilni na področju medicinske pedikure v Sloveniji. Delamo enotno in po enakih metodah dela. Še posebej smo ponosni na lastne izdelke za nego nog in nohtov, ki jih v Sloveniji še ni bilo. Razviti in proizvedeni so v Sloveniji s pomočjo strokovnjakov, farmacevtov, kemikov. Vodja razvoja je uni. dipl. kemik Nika Ozis. 

Leto 2022 je medicinsko pedikuro AN.NIKA zaznamoval še en dosežek. Inovacija pri reševanju vraščenega nohta, to je medicinska nohtna sponka AN.NIKA, ima oznako CE in je registriran medicinski pripomoček. Podpirajo nas tudi zdravniki, saj k nam pošiljajo svoje paciente z vraščenimi nohti, kar je tudi potrditev, da delamo strokovno in uspešno.

 

Program so dodatno popestrili Nuša Derenda, s plesno točko pa sta navdušila vrhunska plesalca Tanisa Potočnik in Nik Visnovič.

DELI MED PRIJATELJE:

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0