“Presrečna sem, da sem se odločila za franšizo AN.NIKA”

V ponedeljek 10. 8. odpira svoja vrata prva franšizna enota v Sloveniji na področju medicinske pedikure, in sicer v Krškem. Z otvoritvijo tik pred vrati vas vabimo k branju intervjuja z našo prvo franšizojemalko Patricijo Kovačič. Po intenzivnem izobraževanju medicinske pedikure po metodi AN.NIKA in nameščanju VHO medicinskih sponk pod vodstvom najbolj priznane pedikerke v Sloveniji Vide Ozis, verjamemo, da je gospa Patricija strokovno usposobljena za še tako težak primer.

Kakšni so vaši začetki pri izvajanju pedikure?

Pedikuro rada delam že od srednje šole, všeč so mi storitve, kjer je vidna razlika “prej in potem”. Zelo sem si želela nadgradit svoje znanje na področju pedikure, še posebej na področju reševanja vraščenih nohtov. Sprva me je zanimalo če izvajate tečaje, ker sem želela VHO sponko ponuditi strankam v svojem salonu, potem pa ste mi predstavili možnost nakupa franšize AN.NIKA, čeprav na začetku nisem vedela kaj točno franšiza je. Po prvem sestanku, kjer ste mi res strokovno in nazorno predstavili svojo franšizo, pa se je zgodba obrnila in moje mišljenje, saj sem spoznala, da je to priložnost, da si ustvarim lepo kariero in prihodnost.

Kakšne so izkušnje s tečajev, ki ste se jih udeleževala v preteklosti in izobraževanjem v centru AN.NIKA?

Obiskala sem že res ogromno tečajev in menim, da ni primerjave z eno ali dvodnevnimi tečaji in z izobraževanjem AN.NIKA, saj so običajno tečaji skupinski in se vodja tečaja ne posveti tebi, rešiš dva problema, potem pa si prepuščen sam sebi. Tečaji zajemajo dosti manj prakičnega dela in ni toliko natančnega nadzora in nasvetov pri delu. Z 

Kaj je bil največji izziv pri izobraževanju AN.NIKA?

Najbolj sem se bala namestitve sponke pri vraščenem nohtu, vendar sem ugotovila, da je pravilen pristop in strokovna usposobljenost tisto kar ločuje strokovnjake v centrih AN.NIKA od drugih. Lahko rečem, da so vsi prijemi, ki sem se jih naučila na izobraževanju AN.NIKA popolnoma drugačni od ostalih.

V čem se razlikuje medicinska pedikure AN.NIKA od ostalih?

Po samem pristopu do strank, ne gre le za enkratni pristop, temveč komplementaren, pri obravnavi vsakega primera stranki razložimo zakaj je do tega prišlo in jim nudimo podporo tekom celotnega zdravljenja. 

Kaj je bilo tisto zaradi česa ste si rekli, da je franšiza prava odločitev za vas?

V kozmetičnem salonu, kjer še izvajaš druge dejavnosti (nego obraza, manikuro, masaže) poleg pedikure, nimaš možnosti nadgradit svojega znanja na nivo, kjer postaneš strokovnjak na tem področju.

Ali vas je k nakupu franšize pritegnila misel “s franšizo AN.NIKA sta samostojni, vendar nikoli sami”?

Seveda, saj hkrati delaš za sebe, je samo od tebe odvisno koliko delaš, vendar pa imaš ob sebi konstantno podporo pri samem postopku izvajanja dejavnosti, nabavi produktov in kar mi je bilo zelo pomembno moralno podporo. 

Sedaj tik pred otvoritvijo, kakšni so vaši občutki?

(Smeh) sem vedela, da boste to vprašali. Predvsem zanimivi, verjetno bom vse to predelala šele po otvoritvi, čeprav je zelo stresno se izjemno veselim dela v AN.NIKA centru v Krškem in vseh izzivov, s katerimi sem bom srečala.

AN.NIKA medicinska pedikura Krško odpira svoja vrata v ponedeljek 10. 8., vas že nestrpno pričakujemo.
T 040 334 352
M annika-krsko@annika.si

AN.NIKA medicinska pedikura Celje
T 051 661 665
M info@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

5