Prva pomoč pri suhih nohtih

DELI MED PRIJATELJE:

Ne samo suha koža in lasje, tudi izsušeni nohti so posledica suhega zraka zaradi ogrevanja. Pokanje in plastenje nohtov lahko preprečimo, tako da jim povrnemo vlažnost.

Kako prepoznamo, da so naši nohti suhi?

 

Suhe in “utrujene” nohte prepoznamo po njihovi krhki strukuri, belih razpokah in suhi obnohtni kožici. Nohti, ki so suhi niso ustrezno zaščiteni pred škodljivi zunanjimi vplivi kot so glivične ali bakterijske okužbe, zato je zelo pomembno, da že danes poskrbimo za zdravje svojih nohtov.

Kako negovati suhe nohte?

 

Negovalno olje z vitamimi E, A in F

Olje poskrbi za zdrav videz nohtov in negovano obnohtje, brez cvetenja obnohtne kožice. Odlična je mešanica avokadovega in jojobinega olja, ki ima vse potrebne vitamine za obnovo suhih nohtov.

 

Utrjevalec s kalcijem za močne nohte

Agresivni laki še dodatno izsušijo naše nohte, ki postajajo na izgled vedno bolj utrujeni, zato je zelo pomembno, da vedno kot prvo plast nanesemo podlak proti lomljenju nohtov, saj jih ta naredi prožne.

Odlično olje za nohte lahko najdete v vseh centrih AN.NIKA po Sloveniji. 

AN.NIKA Celje 051 661 665
AN.NIKA Krško 040 334 352
AN.NIKA Nova Gorica 064 118 880
AN.NIKA Maribor 040 328 181

DELI MED PRIJATELJE:
Default image
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Prispevki: 87

Dodaj komentar

5% popust
Danes žal ne.
Pa naslednjič!
10% popust
Brezplačna poštnina
Pa tako blizu...
50% popust
15% popust
Zavrtite kolo sreče za super prihranke!

Vnesite spodnje podatke in zavrtite kolo. Danes je vaš srečen dan :)

*Z vnosom svojih podatkov se strinjate s prejemanjem e-sporočil z z najboljšimi ponudbami, novimi izdelki, novicami in uporabnimi vsebinami za zdravje vaših stopal in nohtov.