Prva pomoč pri suhih nohtih

Ne samo suha koža in lasje, tudi izsušeni nohti so posledica suhega zraka zaradi ogrevanja. Pokanje in plastenje nohtov lahko preprečimo, tako da jim povrnemo vlažnost.

Kako prepoznamo, da so naši nohti suhi?

 

Suhe in “utrujene” nohte prepoznamo po njihovi krhki strukuri, belih razpokah in suhi obnohtni kožici. Nohti, ki so suhi niso ustrezno zaščiteni pred škodljivi zunanjimi vplivi kot so glivične ali bakterijske okužbe, zato je zelo pomembno, da že danes poskrbimo za zdravje svojih nohtov.

Kako negovati suhe nohte?

 

Negovalno olje z vitamimi E, A in F

Olje poskrbi za zdrav videz nohtov in negovano obnohtje, brez cvetenja obnohtne kožice. Odlična je mešanica avokadovega in jojobinega olja, ki ima vse potrebne vitamine za obnovo suhih nohtov.

 

Utrjevalec s kalcijem za močne nohte

Agresivni laki še dodatno izsušijo naše nohte, ki postajajo na izgled vedno bolj utrujeni, zato je zelo pomembno, da vedno kot prvo plast nanesemo podlak proti lomljenju nohtov, saj jih ta naredi prožne.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0