Refleksna masaža stopal

DELI MED PRIJATELJE:

Refleksna masaža stopal je masažna tehnika, ki jo v Centru medicinske pedikure An.nika izvajamo tako za sprostitev naših strank kot blaženje simptomov različnih bolezni in jo lahko izvajamo tudi na otrocih in mladostnikih.

Refleksna masaža stopal je lahko namenjena sprostitvi, z njo lahko ublažimo stres in utrujenost, motnje spanja, prebavne motnje.

Pomaga tudi spodbujati delovanje limfnega sistema, ki je pomemben pri odplakovanju odpadnih snovi iz telesa.

Če ste pri svojem delu neproduktivni in se težko skoncentrirate, potem je refleksna masaža idealna za vas, saj zvišuje koncentracijo in produktivnost ter spodbuja ustvarjalnost.

Ker z refleksno masažo stopal lahko ublažimo nekatere bolezenske znake, se zanjo lahko odločimo pri blaženju bolečin v hrbtu, pogostih prehladih, artritisu, visokem krvnem pritisku, bolečih nogah in menstrualnih težavah.

Kako deluje refleksna masaža stopal?

Stopala v refleksologiji veljajo za zrcalo telesa in so razdeljena v različne cone.

Pritiski na vsako od con vplivajo na delovanje posameznih delov telesa in notranjih organov, saj z refleksno masažo odstranimo blokade, ki zapirajo energijske kanale in odstranjujemo iz telesa nakopičene škodljive snovi.

Rezultat refleksne masaže stopal je aktivacija želenih delov telesa ali organov, njihovo boljše delovanje in posledično tudi sprostitev in boljše počutje.

Lahko rečemo, da nam refleksna masaža pomaga v celoti izboljšati kvaliteto življenja.

Med pozitivne lastnosti masaže stopal štejejo globoka sprostitev, trden in globok spanec, povečanje delovanja protiteles, naravna odpornost organizma, čustveno ravnovesje in boljše medsebojne odnose.

Za dosego optimalnih rezultatov je potrebnih od 5 do 6 tretmajev, vzpostavi se ravnovesje v telesu, ki se je porušilo  zaradi prevelikega stresa, nepravilne prehrane…

Refleksno masažo stopal zaupajte le usposobljenem strokovnjaku!

Kdaj odsvetujemo refleksno masažo stopal?

Kljub ogromnim pozitivnim učinkom refleksne masaže moramo biti pozorni, da je ne izvajamo v primeru visoke telesne temperature, razjed na stopalu, tvegane nosečnosti, glivičnih obolenj
na stopalu ali ob pojavu krčnih žil na področju stopala.

Svoj termin za refleksno masažo stopal rezervirajte tukaj!

DELI MED PRIJATELJE:
Default image
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Prispevki: 87
5% popust
Danes žal ne.
Pa naslednjič!
10% popust
Brezplačna poštnina
Pa tako blizu...
50% popust
15% popust
Zavrtite kolo sreče za super prihranke!

Vnesite spodnje podatke in zavrtite kolo. Danes je vaš srečen dan :)

*Z vnosom svojih podatkov se strinjate s prejemanjem e-sporočil z z najboljšimi ponudbami, novimi izdelki, novicami in uporabnimi vsebinami za zdravje vaših stopal in nohtov.