Šest mesecev od odprtja AN.NIKA Nova Gorica

Kako se vam je spremenilo življenje v teh šestih mesecih od odprtja franšize AN.NIKA Nova Gorica?

 V tem času sem pridobila ogromno izkušenj in spoznala kako zelo ljudje zaradi vraščenih nohtov trpijo. Posebej, ker so največkrat nestrokovno zdravljeni ali pa sploh niso.

 

 

 

Na katerem področju vam stalna podpora gospe Vide pomeni največ?

Moram reči, da me Vida in njena ekipa strokovno podpira tako, da pride z ekipo enkrat mesečno v Novo Gorico kjer mi pomaga, da poskrbimo za najtežje primere.  Telefonsko pa mi je s strokovnimi nasveti na razpolago vedno.

 

 

 

Zdaj po šestih mesecih izvajanja pedikure po metodi AN.NIKA, kaj lahko rečete o tej metodi glede na različne primere, ki ste jih do sedaj obravnavala?

Medicinska pedikura po metodi AN.NIKA se močno razlikuje od vseh ostalih, posebej zato ker smo v teh nekaj mesecih v AN.NIKA Nova Gorica pozdravili vse paciente. Posebej pa moram poudariti, da se izboljšave zdravja pri pacientih vidijo že po enem obisku. Če se pacienti držijo mojih nasvetov, pa lahko potrdim, da lahko vse vraščene nohte pozdravim.

 

 

 

V letih 2020/2021 ne moremo mimo vprašanja podjetnikom o trenutni situaciji s COVID-19. Kakšni so vaši občutki glede podpore franšize v težkih trenutkih?

Osebno mi je situacija s Covidom prinesla samo dobre stvari. V Covid času, smo odprli dejavnost, ko si nobeden ni upal. Posebna zahvala gre Vidi Ozis, ki me je nenehno spodbujala in verjela, da nam bo kljub Covidu uspelo in nam tudi je. 

 

 

 

Kaj po vašem mnenju odlikuje AN.NIKA Nova Gorica?

Strokovnost, izkušnje in število ozdravljeni. Do sedaj sem uspešno rešila vse primere problematik stopal, kjer so v celoti upoštevali moja navodila. Za težje primere mi prihaja pomagat ga. VIDA.

 

 

 

Kako do AN.NIKA Nova Gorica?

AN.NIKA medicinska pedikura Nova Gorica (zemljevid)
Cesta IX. Korpusa 80
5250 Solkan
T: 064 118 880
M: annika-novagorica@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0