Štiri mesece od otvoritve AN.NIKA Krško

Pred točno štirimi meseci smo otvorili prvo franšizo na področju medicinske pedikure v Sloveniji-AN.NIKA Krško. V današnjem blogu izveste, kakšni so občutki naše prve franšizne partnerke Patricije Kovačič.
V AN.NIKI smo bili že od začetka pogovorov o sodelovanju zares navdušeni nad gospodično Patricijo, saj je že pri 24 letih razmišljala o velikih podjetniških korakih, bila zares samozavestna in neverjetno srčna oseba z ogromno empatije do soljudi. Ponosni smo, da je del našega teama. 

Kako se vam je spremenilo življenje v teh štirih mesecih od odprtja franšize AN.NIKA Krško?

Moram reči, da je bila odločitev za nakup franšize ena mojih najboljših odločitev. Vse se je zgodilo v času med prvim in drugim valom korone na kar sem na sebe še toliko bolj ponosna kaj mi je uspelo narediti. Tako velike spremembe so me pripeljale do te faze, da sem postala bolj samozavestna  in predvsem močna ter marsikateremu trn v peti, da sem si pri teh letih že toliko ustvarila.

Na katerem področju vam stalna podpora gospe Vide pomeni največ?

Glede na to, da naše delo zajema izredno težke primere, ki zahtevajo izredno veliko znanja je Vida tista, katero lahko pokličem kadar koli in jo povprašam za kakršnikoli nasvet, ko ga potrebujem.  Hvaležna in ponosna sem, da jo imam ob strani kot izjemno uspešno pedikerko in da lahko iz nje črpam ogromno uporabnega znanja. Predvsem pa je tukaj pomemben odnos, ki ga imava tudi izven dela, saj so lepi odnosi ključ do uspeha.

Zdaj po štirih mesecih izvajanja pedikure po metodi AN.NIKA, čeprav ste delala pedikuro že 5 let pred to franšizo, kaj lahko rečete o tej metodi glede na različne primere, ki ste jih do sedaj obravnavala?

Nisem si mislila, da se mi bo z odprtjem franšize čisto spremenil pogled na svet pedikure. Dejstvo je, da nobene noge niso enake in pri vsakem primeru se naučiš kaj novega, pa vendar je zato potrebna znanje in praksa, ki mi je ob odprtju zelo prišla prav. Naučila sem se, da sta odločnost in strogost izjemno pomembni, če želimo, da žanjemo uspeh.

V letu 2020 ne moremo mimo vprašanja podjetnikom o trenutni situaciji s COVID-19. Že pred to franšizo ste imela svoje podjetje, kakšni pa so vaši občutki sedaj v drugem valu, ko imate AN.NIKA Krško v primerjavi s prvim valom?

V prvem valu se ob zaprtju nisem tako obremenjevala, saj sem si rekla, da  kozmetične storitve niso nujno zlo in počakajo. Medtem ko mi zdaj, od kar imam franšizo, ni vseeno zgolj zaradi tega, ker k nam prihajajo stranke, ki imajo konkretne težave na stopalih, kar pomeni da je obisk pri nas pogostejši, da pridemo do želenega rezultata in lažjega koraka brez bolečin. Dnevno mi zvoni telefon in na drugi strani obupane stranke, ki trpijo bolečine katere lahko privedejo do resnih zdravstvenih težav. Ni mi vseeno, pomagam jim lahko samo z nasveti in samo upam, da odpremo še v letošnjem letu.

Kaj po vašem mnenju odlikuje AN.NIKA Krško?

V največji meri srčnost in drugačnost po sami metodi dela, nenehno izobraževanje in stremenje k temu, da se razvijamo, postajamo še boljši in delujemo kot  družina.

Kako do AN.NIKA Krško?

AN.NIKA medicinska pedikura Krško (zemljevid)
Ul. mladinskih delovnih brigad 2a
8273 Leskovec pri Krškem
T: 040 334 352
M: annika-krsko@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

5