STOP suhim nohtom na rokah

Ne samo suha koža in lasje, tudi izsušeni nohti so posledica poletnega izpostavljanja soncu. Pomembno je, da pred jesenjo svojim nohtom vrnemo vlago in prožnost. Največ lahko storimo sami tako, da obiščemo profesionalen pedikerski salon in z ustrezno nego nadaljujemo tudi doma. Velik vpliv na izgled naših nohtov pa ima tudi prehrana, ki mora biti uravnotežena in polnovredna.

PROFESIONALEN TRDILEC NOHTOV

IBX je utrjevalec nohtov, ki pod UV svetlobo prodre v noht in s polimerno mrežo utrjuje površino nohta iz notranjosti navzven, zato po koncu tretmaja ni viden in ga ni potrebno odstraniti. Je idealna kombinacija skupaj s permanentnim lakom ali kot samostojna zaščita pred vsakdanjimi negativnimi vplivi na povrhnjico nohta.

Priporočamo ga vsem, ki želijo:

  • zaščititi svoje nohte pri permanentnem lakiranju
  • imeti dolge in negovane nohte
  • popraviti poškodovane nohte
  • zgladiti površino nohtov.

KAKO NEGOVATI NOHTE DOMA?

  • nanašanje negovalnih olj

olje poskrbi za zdrav videz nohtov in negovano obnohtje, brez cvetenja obnohtne kožice. Odlična je mešanica avokadovega in jojobinega olja, ki ima vse potrebne vitamine za obnovo suhih nohtov.

  • pravilno piljenje

z neustreznim piljenjem puščamo konico nohta “odprto”. Med vsakdanjimi opravili postajajo odprtine vse večje, dokler ne dosežejo kritične vrednosti, kar mi zaznamo kot plastenje. To se zelo težko zaustavi, saj postajajo plasti nohta z vsakim dnem bolj oddaljenje in plastenje je vedno izrazitejše. Odlična rešitev je nanos specifičnega trdilca, ki pronica v globino nohta in tam ustvari svojo podmrežo, s katero ščiti noht pred plastenjem.

  • uporaba kvalitetnih lakov za nohte

agresivni laki še dodatno izsušijo naše nohte, ki postajajo na izgled vedno bolj utrujeni, zato je zelo pomembno, da vedno kot prvo plast nanesemo podlak proti lomljenju nohtov, saj jih ta naredi prožne. Zavedati se moramo, da lahko snovi iz lakov pridejo v naš krvni obtok, zato mi uporabljamo profesionalne lake, ki ne vsebujejo formaldehida, toluena, dibutil ftalata in ksilena.

V Centru medicinske pedikure AN.NIKA bomo poskrbeli, da bodo vaši nohti lepi, negovani in pripravljeni na čudovito jesen.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0