Uradna otvoritev centra AN.NIKA Maribor

V četrtek 9.6. smo še uradno otvorili Center medicinske pedikure AN.NIKA Maribor skupaj s fantastično Nušo Derendo. Za vodenje programa pa je poskrbela izjemna Andreja Petrovič.

Center AN.NIKA Maribor je sicer odprt že od lanskega novembra, vendar je bila takrat otvoritev v tako širokem obsegu nemogoča zaradi covid ukrepov. 

 

AN.NIKA Maribor je že tretja franšiza v Sloveniji na področju medicinske pedikure, skupno ima AN.NIKA štiri centre, kjer smo specializirani za reševanje zahtevnih problematik stopal. 

 

 

Otvoritveni trak so slavnostno prerezali vodja in ustanoviteljica franšiz Vida Ozis, vodja franšize AN.NIKA Maribor Špela Knez, pevka Nuša Derenda in evropski prvak v teku na dolge proge Vid Botolin.

 

 

V centrih AN.NIKA ves čas poudarjamo pomembno vlogo dobrodelnosti in srčnosti, zato je Center Medisnske pedikure AN.NIKA Maribor doniral 200 EUR materinskemu domu CSD Maribor.

V Centrih AN.NIKA smo specializirani za reševanje različnih problematik stopala, za katere imamo razvite tudi lastne metode. Že več kot 15 let uspešno saniramo vraščene nohte z medicinsko sponko, glivične okužbe nohtov, kurja očesa in otiščance ter bradavice.

 

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0