“V AN.NIKI se nenehno izobražujemo na strokovnem področju, medsebojnih odnosih in odnosih s strankami.”

Pred točno enim letom je svoja vrata odprla franšiza AN.NIKA  medicinska pedikura Nova Gorica. Preberite si zanimiv intervju z našo franšizno partnerko Andrejo Mrhar.

Kakšni so občutki, kako se vam je spremenilo življenje eno leto po otvoritvi AN.NIKA Nova Gorica?

Moje življenje se je v celoti spremenilo. Ne morem verjeti, da sem v enem samem letu toliko dosegla.  Ponosna sem nase in svoje sposobnosti. Sprejela sem izziv, ki pa ga brez podpore družine ne bi mogla realizirati. Za to sem jim neizmerno hvaležna.

V manj kot enem letu od odprtja centra AN.NIKA Nova Gorica ste tudi zaposlili še eno pedikerko (poleg vas), kako ste zadovoljna z izobraževanjem in podporo, ki vam ga nudi franšiza?

Res je, v manj kot letu dni sem zaposlila  in še vedno ne morem verjeti, da se je vse, kar mi je Vida Ozis govorila tudi uresničilo. Kar pa se tiče podpore in strokovnega izobraževanja dodatnega kadra, ne bi mogla biti bolj zadovoljna. Nenehna izobraževanja so ključ do uspeha.

Za tiste, ki naše metode dela AN.NIKA še ne poznajo, kaj nas po vašem mnenju najbolj odlikuje?

Najbolj nas odlikuje strokovna obravnava strank in empatija. Vsaki stranki pomagamo, svetujemo in ji v procesu terapij oz. zdravljenja tudi stojimo ob strani. Naše stranke niso same v procesu zdravljenja.

Leto 2021 je bilo za male podjetnike težko zaradi »Corona krize«. Kako vam je podpora franšiznega sistema pomagala v težkih trenutkih?

Medicinski center AN.NIKA Nova Gorica sem odprla, ko je bila Corona v polnem razmahu. Zagotovo je bilo težje, kot bi bilo sicer, vendar sem vztrajna in me ovire ne odvrnejo od cilja. Brez podpore franšize ne bi zmogla doseči tako uspešnih rezultatov, kot sem jih.

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA dajemo ogromno na strokoven pristop k raznim problematikam stopal, zato je nenehno izobraževanje zelo pomembno. Kako bi ocenili dodatna izobraževanja, ki vam jih nudi franšizni sistem?

Mama mi je vedno govorila:« Več kot veš, več veljaš«. V ekipi An.Nika  se tega striktno držimo. Nenehno se izobražujemo na mesečni ravni, na strokovnem področju, medsebojnih odnosih in odnosih s strankami.

 

 

Za konec pa naj še rečem, hvala Vidi in Niki Ozis za sprejem v družino An.nika in za zaupanje.

Rada vas imam.

AN.NIKA Nova Gorica
T 064 118 880
M annika-novagorica@annika.si

 

AN.NIKA  Celje
T 051 661 665
M info@annika.si

 

AN.NIKA  Krško
T 040 334 352
M annika-krsko@annika.si

 

AN.NIKA Maribor
T 040 328 181
M annika-maribor@annika.si

 

 

 

DELI MED PRIJATELJE:

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0