V poletje z negovanimi stopali

Pri vedno hitrejšem tempu življenja mnogokrat pozabimo na nego stopal, še posebej v hladnejših mesecih, ko nosimo zaprto obutev. V današnjem blogu izveste, kako s tremi preprostimi koraki poskrbite za negovana stopala, ki bodo pripravljena na poletje. 

1. Kopeli za stopala

V “lavorju” si pripravimo mlačno kopel, ki jo lahko nadgradimo z dodatkom različnih eteričnih olj, mi priporočamo uporabo eteričnega olja čajevca, ki je odličen kot dodatna preventivna nega pri odpravljanju glivic na nohtih. Stopala imamo namočena v kopeli približno 10 min, lahko tudi več. Popijemo kavico ali čaj in se sprostimo. Po kopeli si stopala dobro osušimo s svežo brisačo, pozorni smo, da dobro obrišemo predele med prsti, saj vlažno okolje predstavlja odlične pogoje za razvoj glivic.

2. Krema za stopala

Nego zaključimo s kremo za stopala, ki je prilagojena naši problematiki, naj bodo to otiski in kurja očesa, prekomerno potenje nog ali diabetes. Kremo si dobro vtremo v stopala s krožnimi gibi, kar tudi blagodejno deluje na naše počutje.

Krema, ki nudi intenzivno nego kože, ne pušča mastnega in težkega občutka na stopalih ter deluje tudi preventivno proti glivicam na nohtih, je krema z oljem jojobe in čajevca.

3. Redni obiski pedikerja

Redno obiskovanje strokovno podkovanega pedikerja, ki bo kakršne koli spremembe na stopalu zaznal veliko prej kot mi sami s pregledovanje stopal doma, je ključno za ohranjanje zdravja naših stopal.

Centrih medicinske pedikure AN.NIKA želimo ozavestiti čim več ljudi o pomembnosti zdravja stopal. S pravilno in preventivno nego lahko preprečimo vraščanje nohtov, otiske, kurja očesa in glivična obolenja. Naši strokovno usposobljeni pedikerji ne rešujejo le vidne problematike stopala, temveč se posvetijo vzrokom, zakaj je do njih sploh prišlo in s koristnimi nasveti pomagajo preprečiti ponavljanje težav.

V centrih AN.NIKA se že več kot 15 let pri svojem delu medicinske pedikure vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi glivičnimi obolenji nohtov, zato smo razvili lasten produkt, ki bazira ne le na eni ali dveh, temveč treh edinstvenih antimikotičnih sestavinah.

  • Eterično olje čajevca ima izjemne antiseptične sestavine, prav tako deluje antiglivično, antimikrobno in antivirusno.
  • Eterično olje timijana ima prav tako edinstveno antimikotično in antimikrobno delovanje.
  • Eterično olje klinčkov, katerega glavna sestavina je protivnetni evgenol in ima poleg protivnetnega učinka še antimikotično delovanje. Vsebuje pa tudi visoko vsebnost vitaminov in mineralov kalcija, železa, magnezija, fosforja, cinka, bakra, mangana in selena, vitamina C, B6, E, K, folne kisline, riboflavina in niacina.

Danes je lahko vaših težav z glivicami na nohtih konec!

Group 54

Rast zdravega nohta že po 7 dneh uporabe

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0