Zakaj izbrat Nailodon obnovitveni lak proti glivicam?

Z nadležno glivično okužbo nohtov se sooča ogromno ljudi. Čeprav se nam zdi, da so glivice samo estetska težava, se največja problematika skriva “pod nohtom”. Glivice, ki prizadenejo nohtno posteljico sproščajo v telo strupene toksine, ki slabijo naš imunski in živčni sistem. V Centrih medicinske pedikure AN.NIKA smo na podlagi več kot 15 let izkušenj razvili naraven produkt, s katerim bodo glivice preteklost. 

Na trgu najdemo “malo morje” izdelkov, ki naj bi delovali proti glivicam na nohtih. V svojih dolgoletnih izkušnjah (15 let+) na področju sanacije glivičnih okužb nohtov lahko rečemo, da zanesljivo vemo, kaj deluje in kaj ne. 

 

Nailodon obnovitveni lak proti glivicam je edinstven, saj temelji na naravnih sestavinah eteričnih olj klinčkov, timijana in čajevca. Ker se pri glivični okužbi nohtov na mikroskopski ravni vedno pojavi tudi bakterijska okužba in vnetje, je pomembno, da se zagotovi tudi sanacijo vnetja in bakterij.

 

Nailodon obnovitveni lak proti glivicam vsebuje naravno eterično olje klinčkov, katerega sestavina je tudi evgenol, ki deluje protivnetno. Naravno eterično olje timijana pa ima poleg protiglivičnega delovanja še antibakterijsko.  

 

Ker pri Nailodonu obnovitvenemu laku proti glivicam zajamemo vse ključne točke zdravljenja, je uspešen tudi pri nohtih, ki so glivični že več kot 10 let. Naravne sestavine in več kot 15 let izkušenj na področju odprave glivičnih obolenj nohtov sta ključ do učinkovitosti Nailodona.

Učinkovitost Nailodon obnovitvenega laka proti glivicam z gotovostjo zagovarjamo, zato vam ponujamo 30 dnevno garancijo zadovoljstva pri nakupu.  

 

Ker glivice uničujejo naš imunski in živčni sistem, vemo da gre za sistemski problem in da so zelo trdovratne. Pri nakupu Nailodon obnovitvenega laka proti glivicam na nohtih vam brezplačno podarimo še e-priročnik z nasveti, s pomočjo katerih se boste glivic znebili še hitreje.  

Zakaj izbrati Nailodon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih? Nailodon se močno razlikuje od ostalih produktov na trgu, saj vsebuje naravna eterična olja klinčkov, timijana in čajevca, ki delujejo odlično protiglivično, antibakterijsko in protivnetno. Pomagal je že več 1000 ljudem, ki imajo po zaslugi Nailodona bolj zdrave nohtne. Naredite tudi vi že danes prvi korak k zdravju svojih nohtov in naročite Naildon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih.   

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0