AN.NIKA medicinska pedikura Krško-KMALU!

DELI MED PRIJATELJE:

Iz podjetja AN.NIKA d.o.o. smo izjemno navdušeni, da lahko z vami delimo ta zgodovinski trenutek-odprtje prve franšize na področju medicinske pedikure v Sloveniji, in sicer v Krškem. Prepričani smo, da bo naša prva franšizna partnerka gospa Patricija Kovačič pri svojem delu izjemno uspešna, saj je že dve leti lastnica svojega podjetja in odlična pedikerka, ki bo pod okriljem naše franšize in pedikerskih ter poslovnih izkušen, iz tujine, naše Vide Ozis svoje znanje še nadgrajevala.

AN.NIKA medicinska pedikura Krško odpira svoja vrata v ponedeljek 10. 8. 2020! Naročila sprejemamo na telefonski številki 040 334 352, več informacij o enoti v Krškem najdete na povezavi ⇒ AN.NIKA Krško

Izobraževanje nameščanje VHO medicinske sponke.

Zgodovina

An.nika je vodilno podjetje na področju medicinske pedikure v Sloveniji. Z najsodobnejšim centrom, dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo upravičujemo zaupanje tako zdravnikov kot strank. Odlikujejo nas strokovnost, močna ekipa, lastna metoda, prilagodljivost in celostna obravnava, solidarnost in izkušnje.

Vida Ozis, začetnica in vodja centra An.nika je strokovnjakinja na področju reševanja vraščenega nohta z medicinsko VHO sponko in edina v državi, ki omogoča zdravljenje s to revolucionarno metodo. Nenehno izobraževanje v tujini ji zagotavlja uspešnost pri delu, saj najde rešitev še za tabo zapleten primer. Dokaz za to so zadovoljne stranke, ki prihajajo v center An.nika iz cele Slovenije.

Z našo franšizo ste samostojni, a nikoli sami

Zakaj izkoristiti to priložnost?

  • Ponujamo vam že uveljavljeno storitev medicinske pedikure, ki uživa prepoznavnost svoje učinkovite in uspešne metode
  • Imate stalno podporo matične družbe, pri poslovanju, uvajanju in izvajanju terapij
  • Razvoj storitve ni vaš strošek in skrb
  • Na konkurenčnem trgu terapij imate z metodo An.nika od vsega začetka jasno pozicijo in ugled visoko učinkovite metode , s čimer ste bolje zaščiteni pred konkurenco na vašem območju
  • Pridobite celostno znanje, izkušnje, podporne storitve, trženjsko podporo in vse rešitve po sistemu »na ključ«
  • S franšizo An.nika se močno poveča vaša možnost za poslovni uspeh, ker ste del močne ekipe in preizkušene ter dobičkonosne metode izvajanja medicinske pedikure
DELI MED PRIJATELJE:
Default image
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Prispevki: 87

Dodaj komentar

5% popust
Danes žal ne.
Pa naslednjič!
10% popust
Brezplačna poštnina
Pa tako blizu...
50% popust
15% popust
Zavrtite kolo sreče za super prihranke!

Vnesite spodnje podatke in zavrtite kolo. Danes je vaš srečen dan :)

*Z vnosom svojih podatkov se strinjate s prejemanjem e-sporočil z z najboljšimi ponudbami, novimi izdelki, novicami in uporabnimi vsebinami za zdravje vaših stopal in nohtov.