Piškotki

Izjava o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja t. i. piškotke (cookies), ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naše spletne strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, spremljanje statistike obiska in podobno. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladnosti z interesi in preferencami uporabnikov spletnih strani.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni treba več vnašati. S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.

Nastavitve vseh sodobnih spletnih brskalnikov omogočajo uporabo piškotkov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije z našo spletno stranjo. Piškotke, ki so shranjeni na vašem računalniku, lahko vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika (zgodovina in uporaba piškotkov).

Piškotki, ki zbirajo podatke o uporabi spletne strani

Spletna stran www.annika.si zbira tudi podatke o uporabi spletne strani in spletnih storitev. Z orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik.

Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0