Medicinska pedikura

Zajema pravilno striženje nohtov, odstranitev trde kože na petah, sanacijo otiščancev in kurjih očes ter sancijo glivičnih ali vraščenih nohtov. Ogromno naših strank se poslužuje strokovne medicinske pedikure tudi kot preventivo za nastanek kakršnih koli problematik na stopalih in nohtih.

 

 

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA imamo za reševanje problematik stopal razvite lastne metode dela in terapije, s katerimi uspešno rešujemo vraščene nohte, glivične okužbe nohtov, bradavice, otiščance, kurja očesa in trdo kožo na petah že več kot se za odpravljanje težav 15 let. 

 

 

Naši strokovno usposobljeni pedikerji prepoznajo problematiko na stopalih, jo na neivaziven način odpravijo in z nasveti preprečijo ponoven pojav. Po medicinski pedikuri je zelo pomembna tudi domača nega stopal, ki mora bit opravljena pravilno, zato smo  v Centrih AN.NIKA specializirani tudi za svetovanje o domači negi stopal.

Na koliko časa je priporočljiva pedikura?

Medicinska pedikura pri posameznikih, ki imajo minimalne težave s stopali ali nohti je priporočljiva na 3 mesece, tam kjer so težave z vraščanjem nohtov ali glivičnimi okužbami nohtov naj bo razmak med termini 1,5 do 2 meseca.

V posebno kategorijo lahko tukaj damo sladkorne bolnike, pri katerih je priporočljiva oz. nujna medicinska pedikura enkrat mesečno.

Katere problematike rešujemo?

V Centrih AN.NIKA smo specializirani za reševanje vraščenih nohtov v AN.NIKA medicinsko nohtno sponko, glivičnih okužb nohtov, otiščancev in kurjih očes, bradavic, diabetičnih stopal in trde ter razpokane kože na petah. Za reševanje teh problematik imamo razvite lastne inovativne in učinkovite metode.

Vraščeni nohti

Edinstvena rešitev je inovativna lastna AN.NIKA medicinska nohtna sponka, ki je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE.

Glivice na nohtih

Razvito imamo lastno terapijo, s katero se učinkovito znebite trdovratnih glivic na nohtih. Več kot 15 let izkušenj.

Otiščanci

Z nebolečim postopkom rešimo boleče otiščance na stopalu in poskrbimo, da je vaš korak prijeten ter brez bolečin

Bradavice

Tovrstno problematiko rešujemo z zamrzovanjem in postopkom lapiziranja, katero tehniko izberemo je odvisno od stanja bradavice.

Kurja očesa

Z nebolečim postopkom rešimo kurja očesa na podplatih in med prsti stopal. Hkrati vam z nasveti pomagamo priti do vzroka nastanka.

Diabetično stopalo

Strokovna medicinska pedikura je pri sladkornih bolnikih nujna. S širokim znanjem iz izkušnjami poskrbimo za zdravje vaših stopal.

AN.NIKA medicinska nohtna sponka-rešitev vraščanja nohta

Vraščanje nohtov je resna problematika, ki zahteva strokoven pristop in ogromno znanja s področja medicinske pedikure. Po 15 letih izkušenj na področju reševanja vraščenih nohtov z nohtnimi sponkami, smo razvili lastno AN.NIKA medicinsko nohtno sponko, ki se zaradi svoje inovativne oblike še bolj prilega nohtu kar omogoči še hitrejšo in učinkovitejšo sanacijo vraščanja nohta. 

 

Glivična obolenja nohtov

Za reševanje glivic na nohtih imamo razvite lastne metode čiščenja nohtov in terapijo za učinkovito sanacijo. Razvili smo lastne izdelke, ki imajo protiglivične aktivne sestavine, s katerimi smo pomagali že več 1000 ljudem v boju proti trdovratnimi glivicami na nohtih. Ker se glivice najprej razvijejo na nohtni posteljici pod nohtom je potrebno površino nohta pravilno obdelati, da ta postane prepusten za aktivne sestavine v naših izdelkih. Glivice na nohtih vplivajo negativno tudi na naš imunski in živčni sistem, zato je zelo pomembno da hitro ukrepamo od prvih znakih okužbe.

 

Kam na strokovno medicinsko pedikuro?

Center medicinske pedikure AN.NIKA lahko obiščete v Celju, Krškem, Novi Gorici in Mariboru. Naši strokovno usposobljeni pedikerji bodo poskrbeli, da bodo vaša stopala spet zdrava in brez bolečin.

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

1