Kako se pedikura razlikuje od medicinske pedikure?

Klasična pedikura je nega stopal. Vključuje odstranjevanje trde kože, striženje in ureditev nohtov ter masažo, s čimer noge negujemo in jih ohranjamo zdrave. Medicinska pedikura je korak dlje, saj so za medicinsko pedikuro potrebna dodatna strokovna znanja.

V Centru medicinske pedikure An.nika se za odpravljanje vzrokov za vraščene nohte, glivična obolenja, otiščance, kurja očesa ali diabetično stopalo dodatno izobražujemo, predvsem v tujini. Dobro usposobljeni pedikerji znamo dobro pregledati stopalo, poznamo vplive zdravil in bolezni na zdravje nog, zato vas bomo ob prvem obisku povprašali tudi splošnem zdravstvenem stanju.

Tako pri klasični kot medicinski pedikuri uporabljamo sterilne instrumente in sodobno opremo ob nenehnem nadgrajevanju znanja našega osebja.

V centru An.nika z medicinsko pedikuro oskrbimo in zdravimo:

Del medicinske pedikure je tudi svetovanje, kjer se najbolje odražajo redno osveževanje znanja, poznavanje najsodobnejših pristopov, tretmajev in izkušnje. Svetujemo pri izbiri primernih izdelkov pri oskrbi nog, (kreme, pršila, mazila, napotki za nego nog …).

Če je potrebno, postopke medicinske pedikure kombiniramo s klasično pedikuro in poskrbimo tudi za estetski del nege nog.

Zastavite dodatno vprašanje ali rezervirajte termin…