Hitro in enostavno do lepih in negovanih stopal pred poletjem

Se sploh zavedamo, kako pomembna je vitalnost naših stopal? Nega stopal ne sme biti pogojena samo z izgledom, predvsem sta ključna vitalnost in korak brez bolečin.

V centrih AN.NIKA se že 17 let intenzivno posvečamo ozaveščanju ljudi o nujnosti nege stopal, saj nas nosijo celo življenje in smo od njih vsakodnevno odvisni. Razvili smo lastne metode dela, s katerimi uspešno rešujemo različne problematike na stopalih in nohtih kot so:

  • vraščeni nohti
  • glivične okužbe nohtov
  • kurja očesa in otiščanci
  • bradavice
  • suhe in razpokane pete
  • poškodovani nohti

Na pomoč, imam glivice na nohtih!

Prav tako smo specializirani za sanacijo glivičnih okužb nohtov in kože na stopalih. Glivice na nohtih so trdovratna problematika sodobnega sveta, ki prizadene ogromno ljudi. V Centrih AN.NIKA imamo razvite lastne metode, s katerimi uspešno saniramo glivične nohte, ki so oboleli tudi že več let.

 

Glivice na nohtih se prvotno razvijejo na nohti posteljici, torej pod nohtom, šele kasneje preidejo na noht kar mi opazimo kot spremembe na nohtu. Najpogosteje se pojavi rumeno obarvanje nohta, lahko se spremeni struktura nohta, pojavijo se bele lise in neprijeten vonj kože.

Ker je izvor glivične okužbe nohta na nohtni posteljici, je potrebno pred nanosom preparatov proti glivicam površino ustrezno in strokovno pripraviti, da postane bolj prepusten in lahko prodrejo aktivne sestavine do središča okužbe.

 

V AN.NIKI poudarjamo celostni pristop k sanaciji glivičnih okužb nohtov, zato smo razvili lastne AN.NIKA izdelke za nego nohtov in stopal kot tudi prehranska dopolnila, s katerimi podpremo čiščenje telesa in tako pomagamo strankam do še hitrejših in boljših rezultatov pri sanaciji glivic na nohtih.

17 let izkušenj na področju sanacije glivičnih obolenj nohtov, nam je pokazalo kako resna problematika so glivice. Ne gre le za estetski problem, temveč tudi zdravstveni. Mnoge znanstvene študije kažejo na povezavo med različnimi bolezenskimi stanji in glivicami na nohtih, saj sproščajo glivice v naš krvni obtok toksine. Zato je zelo pomembno, da začnemo z odpravo glivic takoj, ko opazimo spremembe nohta.

Konec suhih in razpokanih pet

Ponosni smo, da lahko svojim strankam ponudimo kakovostne in globinsko negovalne izdelke, ki so v celoti razviti in proizvedeni v Sloveniji. Vse naše izdelke najdete v naših centrih po Sloveniji, na spletu in v izbranih lekarnah.

 

Na nas se dnevno obračajo stranke, ki imajo hude težave s suhimi in razpokanimi stopali oz. petami. Vsekakor jim svetujemo, da je ustrezna domača nega stopal ključna za ohranjanje vitalnosti nog in za prijeten korak. Pri domači negi v prvi vrsti priporočamo negovalno kremo BALMODON s karitejevim maslom in eteričnim oljem čajevca. Balmodon krema je odlična, saj mehča trdo kožo na petah, globinsko vlaži kožo brez mastnega občutka, obnavlja razpokano kožo, obnavlja povrhnjico kože, povečuje prožnost kože na stopalih in preprečuje nabiranje trde in suhe kože na stopalih.

Epsom sol in UREA sta zmagovit par za nego stopal

 

Svojim strankam želimo vedno ponuditi le najboljše, zato smo razvili linijo izdelkov za nego nohtov in stopal, ki je v celoti razvita in proizvedena v Sloveniji. Naše poslanstvo je pomagati ljudem do prijetnega korak in s to mislijo so bili ustvarjani vsi naši izdelki. Vse naše izdelek najdete v naših centrih po Sloveniji, na spletu in v izbranih lekarnah. Ponosni smo, da lahko z vami delimo nov izdelek, ki navdušuje naše stranke. Kopalno sol za noge BALMOFLEX. To je zagotovo izdelek, ki bi ga moral uporabljati vask, saj lahko na enostavno in hitro poskrbimo za osnovno nego svojih stopal in nohtov. Odlična pri utrujenih nogah, pusti in suhi koži, razpokanih petah, občutljivi ali rdečkasti koži in diabetikih, saj vsebuje kar 10% UREE. Osnova soli je EPSOM SOL, ki deluje sproščujoče na naše telo, blaži bolečine in krče v mišicah, zmanjšuje oteklost nog in izboljša prekrvavitev.

Balmodon©

Krema za suhe in razpokane pete

Najučinkovitejša pomoč pri suhi, pusti in razpokani koži stopal 

Varuje in obnavlja povrhnjico kože

Preprečuje suhost in poroženelost kože

Več kot 15 let izkušenj iz medicinske pedikure

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

Balmodon© - krema za suhe in razpokane pete

21,35 €

Izberite svoj paket še danes!

Izdelka temeljita na 100% naravnih sestavinah, kot so UREA, eterično olje klinčkov in žajblja, karitejevo maslo, mandljevo olje in čajevec.

Popolna nega za stopala

Več kot 15 let izkušenj na področju medicinske pedikure

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

Priporočamo

1200x922px-13

"Adijo suhe in razpokane pete!"

36,92 €

31,38 €

Balmoflex©

EPSOM solna kopel za suhe in razpokane pete

Poživljajoča in negovalna kopel za noge

Odlična pri suhih stopalih in razpokanih petah

Naravne negovalne sestavine

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

Balmoflex

15,57 €

0