Kaj lahko storimo, če se nam potijo noge?

Potenje nog je pri mnogih v zimskih mesecih še intenzivnejše zaradi zaprte zimske obutve. Neprijeten vonj, mokra obutev, rdečkasta kože in pojav glivične okužbe so vsi posledica prekomernega potenja nog. Veliko ljudi se vsakodnevno obrača na nas z vprašanjem “Kaj naj storim, noge se mi zelo potijo?”, zato smo razvili lasten naraven izdelek Deodon deodorant za stopala

Potenje stopal nas lahko marsikdaj spravi v zadrego, saj ga spremlja neprijeten vonj. Neprijeten vonj nog se pojavi zaradi prisotnosti slabih  bakterij. Razvoj teh lahko preprečimo z naravnimi sestavinami, ki delujejo antibakterijsko. Prav tako pa moramo uporabljat izdelke za stopala, ki imajo sposobnost uravnavanja izločanja potu na narave način.

Poleg preprečevanja potenja potenja nog je dobro da poskrbimo za svojo obutev. Če je le možno, se izogibajmo nošenju istih čevljev vsak dan, temveč jih menjujmo na dva do tri dni. Priporočeno je tudi, da si vsaj enkrat čez dan zamenjamo nogavice in izogibamo se nošenju najlonk. 

Več kot 15 let srečevanja s posledicami, ki jih lahko prinese prekomerno potenje nog, nas je navdihnilo za razvoj lastnega naravnega deodoranta za noge Deodon. Naš produkt temelji na naravnih eteričnih oljih žajblja, mentola in citrusov. 

 

Vsaka sestavina v Deodonu je skrbno in premišljeno izbrana. Žajbelj je znan po svoji sposobnosti naravnega uravnavanja izločanja potu, tako lahko preprečimo izdatno potenje stopal. Poleg tega pa deluje tudi antibakterijsko kot tudi eterično olje citrusov, s čemer preprečimo neprijeten vonj nog. Za občutek lahkotnih nog in nego kože pa poskrbi naravno eterično olje mentola.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0