“Nohtna protetika mi je povrnila samozavest”

Mogoče ob besedi ˝nohtna protetika˝ kdo pomisli, kakšen nesmisel je to, saj gre samo za noht, zakaj se sploh obremenjevati zaradi česa tako majhnega. Tisti, ki imajo težavne nohte vedo, da temu ni tako. Če želimo biti najboljša verzija samega sebe, se moramo počutit dobro v svoji koži, saj iz tega izvira naša samozavest in moč, da se uspešno spopadamo z vsem, kar nam življenje prinese.

Deformacijo in posledično prenehanje rasti nohta lahko povzroči poškodba, hudo glivično obolenje in operacija vraščenega nohta, zato v Centru medicinske pedikure An.nika zdravimo vraščen noht z namestitvijo VHO medicinske sponke, ki vam povrne pravilno rast in estetski videz.

Pred namestitvijo nohtne protetike
Po namestitvi nohtne protetike

Minuli teden se je na nas obrnila gospodična s hudo deformacijo nohta na palcu. Ko se ji je pred leti začel vraščati noht, se je po posvetu z osebno zdravnico odločila za operacijo-saj veste, če nam nekaj predlaga zdravnik, potem je že dobro za nas. Bolečine po operaciji opisuje kot neznosne, vendar so bili prvi vtisi pozitivni in se je zdelo, da je težava rešena. Kmalu po operaciji je spet opazila vnetno obnohtno kožico in gnojni izcedek. Za VHO medicinsko sponko takrat še ni vedela in se spet odločila za operacijo-drugič mora zagotovo uspeti. Rezultat druge opercije je bil izrazito slabši, noht se je že delno deformiral, normalna rast skoraj ni bila več mogoča in gospodična izgled nohta opisuje kot »grozno«. Zaradi deformacije noht ni več mogel rasti normalno in se seveda SPET začel  vraščati. Pri tretji operaciji so rešili zanohtnico in pustili gospodično z iznakaženim nohtom na palcu. Njen vsakdan se je spremenil, po hiši ni več hodila bosa, vedno z nogavicami ali copati, o poletnih čevljih in živahnemu laku na nohtih si je upala le sanjati.

Nalakirana nohtna protetika

V Center medicinske pedikure An.nika je prišla z željo po urejenih in na pogled lepih nohtih. Po pregledu nohta se je naša pedikerka odločila za namestitev nohtne protetike, ki jo izdelamo iz umetne mase Unguisan. Sprva je bila skeptična, saj kmalu odhaja na morje, venar smo ji zagotovili, da lahko z našo nohtno protezo plava in uživa v morski vodi. Za piko na i si je izbrala živahen moder lak, ki ga sedaj ponosno razkazuje. Če imate podobne probleme kot gospodična zgoraj, potem nas čimprej obiščite in ponosno pokaži svoja urejena stopala.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0