Obiskali smo zavetišče za brezdomce v Celju

DELI MED PRIJATELJE:

V torek 17. 9. sta Vida in Aleksandra obiskali zavetišče za brezdomce v Celju, kjer sta naredili nekaj pedikur. Vsi v zavodu so bili izjemno hvaležni za urejena stopala, saj ogromno izmed njih še nikoli ni bilo pri pedikerju in je bila to povsem nova izkušnja.

Pri AN.NIKI si prizadevamo za lahek korak vseh ljudi, neodvisno od njihovega ekonomskega in socialnega statusa. Vida pravi: “Z največjim veseljem pomagam drugim ljudem z znanjem, ki ga imam. Videti njihove zadovoljne obraze, ko imajo negovana stopala je zame največja nagrada in ko nekoga osrečiš je to res kot hrana za dušo. Ljudje iz zavetišča nas opomnijo, kako malo potrebujemo za srečo in če imamo sami dovolj sreče v življenju, da imamo streho nad glavo in hrano na mizi, potem je plemenito, da naredimo nekaj za ljudi, ki te sreče nimajo.”

Center medicinske pedikure AN.NIKA se zahvaljuje Zavetišču za brezdomce Celje za prijeten sprejem. Verjamemo, da bomo obisk v prihodnosti ponovili.

DELI MED PRIJATELJE:
Default image
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Prispevki: 87
5% popust
Danes žal ne.
Pa naslednjič!
10% popust
Brezplačna poštnina
Pa tako blizu...
50% popust
15% popust
Zavrtite kolo sreče za super prihranke!

Vnesite spodnje podatke in zavrtite kolo. Danes je vaš srečen dan :)

*Z vnosom svojih podatkov se strinjate s prejemanjem e-sporočil z z najboljšimi ponudbami, novimi izdelki, novicami in uporabnimi vsebinami za zdravje vaših stopal in nohtov.