“S franšizo imam vedno na voljo strokovno pomoč in vrhunsko izobraževanje.”

V ponedeljek 8. 3.  odpira svoja vrata center AN.NIKA Nova Gorica. Z otvoritvijo tik pred vrati vas vabimo k branju intervjuja z našo franšizno partnerko Andrejo Mrhar. Po intenzivnem izobraževanju po metodi AN.NIKA in nameščanju VHO medicinskih sponk pod vodstvom zelo priznane pedikerke v Sloveniji Vide Ozis, verjamemo, da je gospa Andreja strokovno usposobljena za še tako težak primer problematike stopal.

 

 

 

Kakšni so vaši začetki pri izvajanju pedikure?

Pedikuro izvajam že nekaj let.  Že od nekdaj mi je bilo všeč delo z ljudmi in še posebej, da jim pomagam lajšati njihove težave s stopali oz. nohti.  

Ker sem veliko potovala po svetu in tam sem tudi prišla do spoznanja, da se vsak od nas vsaj enkrat v življenju sreča s kakšno težavo na stopalih ali nohtih. Zato sem se odločila, da moram znanje glede pedikure poglobit. Začela sem iskat možnosti pedikerskega izobraževanja in odkrila medicinski center pedikure AN.NIKA. Po krajšem premisleku sem poklicala go. Vido in se zmenila za srečanje oz. sestanek. Že ko sem vstopila v njen center sem vedela, da to je tisto kar sem vedno iskala in končno dobila!  

Kakšne so izkušnje s tečajev, ki ste se jih udeleževala v preteklosti in izobraževanjem v centru AN.NIKA?

Obiskala sem že veliko tečajev, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Na tečajih sem se veliko naučila, toda po vsakem tečaju sem bila prepuščena sama sebi. Če sem imela pri delu dodatna vprašanja oz. sem potrebovala kakšen nasvet, sem se morala znajti sama.  

Na tečaju AN.NIKA sem se naučila nove prijeme pri reševanju težav, ki jih imajo ljudje s stopali. 

Odkar sem se začela usposabljati v centru AN.NIKA sem ugotovila, da mi v prihodnje ne bo potrebno strokovne težave oz. vprašanja reševati sama, vendar bo za pomoč, nadaljnje izobraževanje in kakovostne pedikerske materiale skrbela franšiza.

Kaj je bil največji izziv pri izobraževanju AN.NIKA?

Moj največji izziv je bil pravilno nameščanje VHO sponke in čiščenje ter pravilno rezanje nohtov. Strokovna pomoč gospe Vide Ozis mi je veliko pomagala pri premagovanju strah pred močno vraščenimi nohti.

V čem se, po vašem mnenju, razlikuje medicinska pedikure AN.NIKA od ostalih?

Največja razlika od ostalih je strokovnost, umirjenost in organiziranost dela. Občudovanja vreden je pristop do strank, strokovno obravnavanje težav in strokovna obrazložitev problematike stranki oz. zakaj je prišlo do težav. Posebno je potrebno pohvaliti vztrajnost pri reševanju težav do končne rešitve.

Kaj je bilo tisto zaradi česa ste si rekli, da je franšiza prava odločitev za vas?

Ker mi franšiza nudi dovolj svobode za  samostojnost in svobodo poslovanja. Posebej pa je bilo zame pomembno dejstvo, da bom imela s franšizo vedno na voljo strokovno pomoč, kakovostne materiale in vrhunsko dodatno izobraževanje na področju medicinske pedikure. Prepričala pa me je tudi možnost oglaševanja v različnih medijih. 

Ali vas je k nakupu franšize pritegnila misel “s franšizo AN.NIKA sta samostojni, vendar nikoli sami”?

Seveda misel, da bom sama svoj šef in da bom vseeno imela podporo, me je še toliko bolj vzpodbudila k nakupu franšize.

Sedaj tik pred otvoritvijo, kakšni so vaši občutki?

Moji občutki so super, sem vesela, vendar že malo nestrpna, saj komaj čakam, da začnem na polno delat in reševat težave s stopali in nohti, s katerimi se srečujemo ljudje ter da bom končno na svojem in edina na severno primorskem s centrom, ki se ukvarja s tako zahtevnimi problematikami stopal. 

AN.NIKA Nova Gorica odpira svoja vrata v ponedeljek 8.3., vas že nestrpno pričakujemo.
T 064 118 880
M annika-novagorica@annika.si

AN.NIKA  Celje
T 051 661 665
M info@annika.si

AN.NIKA  Krško
T 040 334 352
M annika-krsko@annika.si

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0