Se borite z glivicami? Preverite učinkovite rešitve

Glivice so trdovratna problematika, ki prizadene kar vsakega tretjega Slovenca. Ne gre samo za estetsko težavo, saj so nohti rumeni in zadebeljeni, temveč glivice sproščajo v telo toksine, ki negativno delujejo na imunski in živčni sistem. Prav zaradi tega, smo razvili lasten izdelek Nailodon, ki vsebuje naravne aktivne sestavine, s katerimi uničimo glivice.

Glivice se velikokrat prenesejo iz nohtov na kožo prstov ali celotno stopalo, zato je pomembno, da se izvaja nega celotnih nog ne samo nohtov.

Pri glivicah na nohtih je zelo pomembno, da skozi ves dan skrbimo za suho okolje v svoji obutvi, to lahko dosežemo z večkratnim preobuvanjem nogavic. Najboljše je nošenje belih nogavic, ki jih lahko prekuhamo.

Obutev, ki jo imamo na nogah več ur obvezno vsak dan zračimo, priporočljivo je tudi menjevanje vložkov za čevlje. 

V naših centrih dajemo velik poudarek na higieno nog, namreč zelo je pomembno, da si stopala vsaj dvakrat na dan intenzivno umijemo z milom in do suhega obrišemo s svežo brisačo.

Več kot 15 let reševanja težav z glivicami na nohtih in več let raziskav nas je pripeljalo do lastnega produktna Nailodon lak proti glivicam z edinstveno formulo NailPro 2 v 1©.

Temelji na popolnoma naravnih eteričnih oljih klinčkov, timijana in čajevca.

Kombinacija vseh treh olj deluje najbolj optimalno in učinkovito proti glivicam na nohtih.

Ker glivice velikokrat uničijo strukturo nohtov smo Nailodonu še dodali izjemni biotin, ki poskrbi za obnovo nohta in okrepi njegovo strokturo. 

Inovativen in hiter postopek nanosa Nailodona pa poskrbi za še hitrejše in boljše rezultate.

DELI MED PRIJATELJE:
Avatar photo
Vida Ozis

Vida Ozis je svojo specifiko dela usmerila v področje medicinske pedikure, predvsem vraščene nohte. Je ena prvih in najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo AN.NIKA medicinske nohtne sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven, primer vraščenega nohta, za kar so bila potrebna leta dragocenih izkušenj, strokovnih izobraževanj ter usposabljanj tako doma kot v tujini.

Articles: 94

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10% na nakup

Ob prijavi na naše e-novičke prejmete kupon
za 10% popust na vaš nakup.

*S prijavo na e-novice se strinjate s politiko zasebnosti.

 

0