Adijo Glivice©

58,11 

58,11 

Adijo Glivice©

Konec glivičnih okužb nohtov in stopal!

“Več let sem se borila z glivicami na nohtih, preizkusila ogromno produktov in končno prišla do kombinacije Nailodona in Silodona, ki sta mi pomagala, da mi ni treba več skrivati stopal.” - Mojca

Paket Adijo glivice vključuje obnovitveni lak za nohte Nailodon© in sprej za regeneracijo nohtov in kože Silodon©. Več kot 15 let izkušenj na področju medicinske pedikure nam je pokazalo, da sočasna uporaba obeh produktov prinese hitrejše in učinkovitejše rezultate pri sanaciji nohtov. Paket priporočamo pri glivičnih okužbah nohtov in pri nohtih na rokah, ki so močno poškodovani od gelish lakov. Poskrbite za zdrave in čvrste nohte!


Glavne prednosti:

 • izdelka temeljita na 100% naravnih sestavinah, kot so eterično olje klinčkov, žajblja, timijana in čajevca ter ionizirano srebro
 • zavirata razvoj glivic, bakterij in virusov na nohtih in koži
 • hitri in dolgotrajni rezultati

58,11 

 • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

 • BONUS: Ob nakupu paketa Adijo Glivice© prejmete še e-priročnik za pomoč pri glivičnih okužbah nohtov

 • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Videno v:


Group 54

Hitro vidni in
dolgotrajni rezultati

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Glivice na nohtih negativno vplivajo tudi na naš imunski in živčni sistem, zato ne odlašajte predolgo!

Glivične okužbe nohtov se v večini primerov pojavijo zaradi izpostavljenosti okolju z glivicami (npr. v savnah in bazenih), padca imunskega sistema, slabše prehrane in porušene črevesne flore, lahko pa tudi zaradi uživanja antibiotikov, sladkorne bolezni, težav z ožiljem ali jetri.
Iz izkušenj vidimo, da se ljudje najpogosteje lotijo reševanja težav z glivicami na nohtih, ko jim te povzročajo preglavice, ker njihovi nohti potem “slabo izgledajo”.
To pa ni edini razlog, zakaj je pomembno, da se znebimo glivic na nohtih.
Ker se zaradi glivic v naš krvni obtok sproščajo toksini, so tudi ogromen zdravstveni problem.

Raziskave kažejo, da glivice na nohtih negativno vplivajo na naš imunski in živčni sistem, ugotovljena pa je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami.

Ste pripravljeni na slovo od glivic na nohtih?

1. Nailodon© - obnovitveni lak za nohte

Nailodon vsebuje napredno formulo NailPro 2 v 1©, ki je bila razvita s strani vodilne slovenske strokovnjakinje na področju medicinske pedikure, ki že več kot 15 let uspešno rešuje težave z glivicami na nohtih.

NailPro 2 v 1© vsebuje edinstveno kombinacijo eteričnih olj čajevca, timijana in kalčkov, ki zavirajo razvoj vseh vrst glivic in drugih okužb na vaših nohtih in stopalih.

Nailodon© nanašate kot lak na nohte, kar omogoča precizno in enostavno uporabo in poskrbi, da so rezultati vidni še hitreje!

Sestava Nailodona© je osnovana na treh edinstvenih naravnih sestavinah, ki zavirajo razvoj glivic:

Timijan

Eterično olje timijana ima močno antimikotično in antimikrobno delovanje in je pomemben del tako zdravljenja glivičnih obolenj nohtov kot tudi preventivnega delovanja, da do težjih zapletov sploh ne pride.

Čajevec

Eterično olje čajevca ima izjemne antiseptične sestavine, prav tako deluje antiglivično, antimikrobno in antivirusno, kar pomeni, da ima vodilno vlogo za uspešen boj proti glivicam in bakterijam.

Klinčki

Eterično olje klinčkov vsebuje edinstveno sestavino – protivnetni evgenol. Ta ima poleg protivnetnega učinka tudi antimikotične lastnosti, ki so ključne za učinkovito odpravljanje glivic na nohtih. Ima tudi visoko vsebnost vitaminov in mineralov, in sicer kalcija, železa, magnezija, fosforja, cinka, bakra, vitamina C, B6, folne kisline, riboflavina in niacina.

2. Silodon© - sprej za obnovitev nohtov in kože

Silodon© sprej za obnovitev nohtov in kože temelji na edinstveni formuli z ioniziranim srebrom, klinčki in eteričnim oljem žajblja. Je odličen za uporabo pri glivicah na nohtih ali koži, saj ioniziran srebro in eterično olje klinčkov zavirata razvoj glivic. 

Zaradi formule, ki smo jo razvijali več let se Silodon hitro vpije in ne pušča neprijetnega občutka na koži. Pri obsežnejših oblikah glivične okužbe nohtov priporočam sočasno uporabo z Nailodonom obnovitvenim lakom.

Ionizirano srebro

Ionizirano srebro je naravna aktivna sestavina, na kateri bazira Silodon. Ionizirano srebro se uporablja za uničevanje glivic, bakterij in virusov.

Eterično olje žajblja

Eterično olje žajblja ima izjemen učinek zaviranja prekomernega potenja, prav tako deluje antibakterijsko, saj mnogo krat potenje spremlja kožno vnetje

Uporaba paketa Adijo glivice©

Zjutraj in zvečer si na nohte razpršite Silodon© iz razdalje približno 5 cm in počakajte nekaj sekund, da se ta posuši. Nato si na nohte nanesite tanek sloj Nailodona© in počakajte nekaj sekund, da se tudi ta dobro posuši. Postopek ponovite zjutraj in zvečer na umitih in osušenih nohtih oz. stopalih.

Četrti dan nanašanja Silodona© in Nailodona© odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona© in Nailodona© znova.

Group 57

Naši izdelki so razviti in proizvedeni v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi glivičnimi obolenji nohtov, zato smo želeli združiti naše obsežno znanje z močjo narave in razviti izdelke, ki jih bomo ponosno uporabljali tudi za vse naše stranke v salonu, ki se borijo z glivičnimi okužbami stopal in nohtov.
Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Primeri iz prakse

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Izberite svoj Adijo glivice© paket še danes!

Izdelka temeljita na 100% naravnih sestavinah, kot so eterično olje klinčkov, žajblja, timijana in čajevca ter ionizirano srebro

Zavirata razvoj glivic in bakterij

Več kot 15 let izkušenj na področju medicinske pedikure

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

Priporočamo

15

1x

Adijo glivice©

64,57 €

58,11 €

Kaj pravijo naši zadovoljni uporabniki?

Path 123

“Z glivicami se borim že zelo dolgo, verjetno je to dedno, saj imamo vsi v družini s tem težave. Kombinacija Nailodona in Silodona je bila odlična, že po 10 dneh se je opazila očitna razlika.”

Miha

Path 123

“Predkratim sem opazila rumeno obarvanje nohtov, takoj sem začela z uporabo Silodona in mesec kasneje so nohti tip top.”

Tatjana

Path 123

“3 leta sem imela hude težave z glivicami na nohtih. Silodon in Nailodon sta rešila moje nohte.”

Renata

Mnenja

Mnenja

 1. Slovenščina

  Ana

  Iskreno se mi je sprva zdela visoka cena, ampak izdelki dejansko delujejo, tako da je cena s poplavo podobnih izdelkov na trgu več kot upravičena. Sem zelo zadovoljna!

 2. Slovenščina

  Minka

  Oba izdelka sta zelo enostavna za uporabo in po 2 tednih je razlika res očitna.

Show only reviews in Slovenščina (2)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Imate vprašanje? Tukaj smo za vas

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico” Če želite v košarico dodati druge izdelke kliknite na “Nadaljuj z nakupom”, če želite nakup zaključit to naredite s klikom na “Na blagajno”.

Glivice na nohtih so problematika sodobnega sveta. Razvijejo se lahko kjerkoli v in na telesu ter povzročajo mnogo neprijetnosti. Glivice v telo sproščajo strupene toksine, ki delujejo negativno na naš imunski in živčni sistem. Glivična okužba na nohtih se kaže kot zadebeljenost nohtov, rumeno obarvanje in spremenjena struktura nohta. Ti simptomi se pojavijo, saj glivice sproščajo v neposredno okolico encime, s katerimi razkrajajo celične strukture in se tako prehranjujejo.

Glivice na nohtih prizadenejo kar vsakega 5 Slovenca in so zelo trdovratna problematika nohtov ter stopal. Najpogosteje lahko glivice dobimo v javnih bazenih, savnah ter z nošenjem tuje obutve. K pojavu glivic na nohtih pripomore tesna in neustrezna obutev, ki zaradi pritiska na nohte te dvigne, na mikroskopski ravni, in omogoči vdor glivic na nohtno posteljico pod noht. Zelo je pomembno, da nosimo udobne in široke čevlje ter da skrbimo za ustrezno higieno stopal.

Pri odstranjevanju glivic na nohtih nam pomagajo naravne antimikotične sestavine v ustreznih in pravilnih koncentracijah, da zagotovimo najbolj optimalno delovanje proti glivicah hkrati pa ne poškodujemo nohtov in kože. Nailodon obnovitveni lak pri glivicah vsebuje naravna eterična olja klinčkov, timijana in čajevca, ki delujejo protiglivično, protibakterijsko in protivnetno. Zaradi inovativne formulacije in nanosa dosežemo učinkovitost.

Kar 85-90% vseh uporabnikov in uporabnic Nailodon obnovitvenega laka pri glivicah poroča o vidnih spremembah na nohtu že po 7 dneh redne uporabe. Glivice na najprej razvijejo na nohtni posteljici pod nohtom in potem preidejo na noht kar mi zaznamo kot vidno spremembo na nohtu. Glivic se v celoti znebimo ko zraste nov noht čez obolelo območje. 

Nailodon obnovitveni lak je zelo učinkovit. Obvezno je upoštevanjenavodil uporabe, ki so navedene na škatlici. Glivice so zelo trdovratne, zato je tudi zelo pomembno večkrat dnevno umivanje stopal, nošenje svežih nogavic in uravnotežena prehrana.
Seveda, z Nailodonom obnovitvenim lakom proti glivicam dosegamo odlične rezultate tudi na nohtih, ki so glivični že več let.
V kolikšnem času se glivice na nohtih pozdravijo je od tega koliko časa je glivična okužba na nohtu že prisotna in kako redno uporabljamo Nailodon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih. Pomembno je, da začnemo s sanacijo glivic na nohtih že danes.
Znanstveno dokazano vplivajo glivice na nohtih zelo negativno na naš imunski in živčni sistem. Ugotovljena je bila tudi povezava med glivicami na nohtih in rakavimi obolenji ter težavami z ledvicami, saj sproščajo glivice v naš krvni obtok toksine.
85-90% naših uporabnikov Nailodona obnovitvenega laka proti glivicam na nohtih pravijo, da so opazili rast zdravega nohta že po 7 dneh redne uporabe.
Tanek sloj Nailodon obnovitvenega laka proti glivicam nanesete 1 – 2 krat na dan tri dni zaporedoma. Četrti dan odstranite vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte in pustite, da se ta posuši. Začnite celoten postopek nanašanja Nailodona obnovitvenega laka proti glivicam znova.
Glivice se prvotno razvijejo na nohtni posteljici (koži) in potem preidejo na noht, kar mi zaznamo kot rumeno obarvanje ali zadebeljenost nohta. Z rednio uporabo Nailodona obnovitvenega laka proti glivicam na nohtih omogočimo aktivnim sestavinam, da prodrejo skozi noht do nohtne posteljice, kjer je glavno žarišče glivične okužbe. Zdravo nohtno posteljico lahko prepoznamo po spremembi barve novo zraslega nohta, ta je svetlejša, ponavadi lahko vidimo mejo med obolelim in “novim” zdravim nohtom. Nato mora cela dolžina novega nohta prerasti nohtno posteljico-če je ta zdrava torej brez glivic je noht lepe in zdrave barve.
Naš izdelek Nailodon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih temelji na več kot 15 letnih izkušnjah na področju sanacije glivične okužbe nohtov, saj smo specializirani za medicinsko pedikuro. Velika prednost so tudi naravna antimikotična eterična olja klinčkov, timijana in čajevca, ki delujejo antimikotično, antibakterijsko in protivnetno.
Nailodon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih je varen za uporabo tudi med nosečnostjo in dojenjem.
Nailodon obnovitveni lak proti glivicam na nohtih je primeren za uporabo tudi pri otrocih mlajših od 12 let.
Obnovitveni lak temelji na treh enkratnih naravnih sestavinah, to je eteričnem olju klinčkov, timijana in čajevca. Razvit je bil na podlagi več kot 15 let izkušenj na področju reševanja glivičnih okužb nohtov.
Nailodon deluje kot tri v enem, to je antimikotično, antibakterijsko in protvnetno, zaradi vsebnosti eteričnih olj klinčkov, timijana in čajevca. Eterično olje čajevca deluje protiglivično (antimikotično), antiseptično, antimikrobno in protivirusno. Eterično olje timijana deluje iprav tako odlično antimikotično in protivnetno. Eterično olje klinčkov deluje antimikotično in protivnetno. Vsebuje tudi ogromno vitaminov in mineralov, ki so odgovorni za zdravo strukturo nohtov.
Pri vsaki glivični okužbi nohtov ali kože je poleg glivične okužbe prisotna tudi bakterijska, saj je obrambna plast nohta/kože zaradi glivic popolnoma porušena. Pri sanaciji glivične okužbe je torej potrebno tudi izničit vpliv škodljivih bakterij in obnovit povrhnjico kože.
Glivice na nohtih se najpogosteje pojavijo pri ljudeh z oslabljenim imunskim sistemom, tam kjer so težave z ožiljem, črevesjem ali jetri. Poleg redne uporabe Nailodona je priporočljivo uživanje polnovredne hrane z veliko vlakninami, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz telesa. Veliko glivičnih okužb se razvije tudi kot posledica poškodbe nohta pri športnih aktivnostih, kjer noht odstopi od nohtne posteljice, kar omogoči dostop bakterijam in glivicam pod noht.
Kodo za popust pri nakupu Nailodona obnovitvenega laka lahko koristite v koraku “Košarica”, po tem ko oddate vse želene izdelke v košarico. Kodo za popust vpišete v okence “Koda kupona”, ki se nahaja pod košarico, nato s klikom na gumb “Unovči kodo kupona” potrdite kupon in vrednost kupona se avtomatsko upošteva.

Butyl

Acetate, Ethyl Acetate,

Nitrocellulose, Isopropyl

Alcohol, Caprylic/Capric

Triglyceride, Panthenol,

Climbazole, Tocopheryl

Acetate, Triclosan, Aqua,

Propylene Glycol, Melia

Azadirachta Leaf Extract,

Melaleuca Alternifolia Leaf

Oil, Eugenia Caryophyllus

Bud Oil, Thymus Vulgaris

Leaf Oil, Biotin, Eugenol,

Linalool, Limonene.

Aqua, Panthenol,
Polysorbate 80,
Colloidal Silver,
Phenoxyethanol,
Salvia Officinalis
Leaf Extract,
Maltodextrin,
Eugenia
Caryophyllus
Bud Oil, Citric
Acid, Eugenol.

Zjutraj in zvečer si na nohte razpršite Silodon iz razdalje približno 5 cm in počakajte nekaj sekund, da se ta posuši. Nato si na nohte nanesite tanek sloj Nailodona in počakajte nekaj sekund, da se tudi ta dobro posuši. Postopek ponovite zjutraj in zvečer na umitih in osušenih nohtih oz. stopalih. Četrti dan nanašanja Silodona in Naildona odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona in Nailodona znova.

0