Silodon© – Sprej za obnovo nohtov

34,60 

34,60 

Izberite možnosti

Silodon© – Sprej za obnovo nohtov

Sprej za obnovitev nohtov in kože

5/5
“3 leta sem imela hude težave z glivicami na nohtih. Silodon in Nailodon sta rešila moje nohte.”

Glavne prednosti:

 • Z ioniziranim srebrom, eteričnim oljem klinčkov in žajblja
 • Ionizirano srebro uničuje glivice na nohtih in koži
 • S prijetnim vonjem klinčkov
 • Pantenol poskrbi za obnovo in nego kože
 • Eterično olje klinčkov deluje protiglivično in protivnetno

 

Uporabi kodo JESEN za 15% popust. Samo od 21. do 25.9.
*koda ne velja na že znižane artikle.

34,60 

 • BREZPLAČNA DOSTAVA: za naročila nad 49,99 €

 • DOSTAVA: v roku 2-3 delovnih dni

Videno v:


Group 54

Enostavna
uporaba

Group 55

100% naravne
sestavine

Group 56

Priporočajo
strokovnjaki

Group 57

Razvito in proizvedeno
v Sloveniji

Primeri iz prakse po 1 mesecu uporabe

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Prej | Potem

Silodon sprej za obnovitev nohtov

Silodon sprej za obnovitev nohtov in kože temelji na edinstveni formuli z ioniziranim srebrom, klinčki in eteričnim oljem žajblja. Je odličen za uporabo pri glivicah na nohtih ali koži, saj ioniziran srebro in eterično olje klinčkov delujete protiglivično. Zaradi formule, ki smo jo razvijali več let se Silodon hitro vpije in ne pušča neprijetnega občutka na koži. Pri obsežnejših oblikah glivične okužbe nohtov priporočam sočasno uporabo z Nailodonom obnovitvenim lakom pri glivicah, ki z vrsto protiglivičnih aktivnih sestavin poskrbi za odpravo okužbe.

 • Učinovita pomoč pri glivicah na nohtih in koži
 • Vsebuje naravne sestavine kot so ionizirano srebro, eterično olje klinčkov in žajblja
 • Najboljša rešitev za glivične nohte in kožo
 • Priporočljivo pri težavah z vraščanjem nohtov, kjer se pojavi vnetje. Silodon vsebuje žajbelj in klinčke, ki delujeta protivnetno in antibakterijsko
Glivične okužbe nohtov se pojavijo zaradi:
 • Težav z jetri
 • Porušene črevesne flore
 • Padca imunskega sistema
 • Izpostavljenosti okolju z glivicami (savne, bazeni,..)
 • Težav z ožiljem
 • Sladkorne bolezni
 • Uživanja antibiotikov
 • Slabe prehrane

Zakaj je Silodon tako učinkovit?

Vsebuje najučinkovitejše naravne antimikotične sestavine

Kombinacija ioniziranega srebra, eteričnega olja klinčkov in žajblja deluje protiglivično, antibakterijsko in protivnetno. Glivični nohti imajo poškodovano strukturo zato je Silodonu dodan tudi pantenol, ki globinsko nahrani in navlaži noht ter tako pomaga pri boljši strukturi nohta.

Zato smo, po več kot 15 letih dela v medicinski pedikuri, želeli razviti izdelek z najučinkovitejšo formulacijo, v kateri ima vsaka sestavina resnično dodano vrednost.

Group 55

100% naravne
sestavine

Naša formula je tako osnovana na treh edinstvenih naravnih antimikotičnih sestavinah:

Ionizirano srebro

Ionizirano srebro je naravna aktivna sestavina, na kateri bazira Silodon. Ionizirano srebro se uporablja za uničevanje glivic, bakterij in virusov.

Žajbelj

Eterično olje žajblja ima izjemen učinek zaviranja prekomernega potenja, prav tako deluje antibakterijsko, saj mnogo krat potenje spremlja kožno vnetje

Klinčki

Eterično olje klinčkov, katerega glavna sestavina je protivnetni evgenol, ima poleg protivnetnega učinka tudi antimikotične lastnosti ter visoko vsebnost vitaminov in mineralov kalcija, železa, magnezija, fosforja, cinka, bakra, mangana, selena, vitamina C, B6, E, K, folne kisline, riboflavina in niacina.

Kako poteka sanacija
glivičnega obolenja nohtov?

Glivice se prvotno razvijejo na nohtni posteljici (koži) in potem preidejo na noht, kar mi zaznamo kot rumeno obarvanje ali zadebeljenost nohta. Z rednio uporabo Silodona in Nailodona omogočimo aktivnim sestavinam, da prodrejo skozi noht do nohtne posteljice, kjer je glavno žarišče glivične okužbe. Zdravo nohtno posteljico lahko prepoznamo po spremembi barve novo zraslega nohta, ta je svetlejša, ponavadi lahko vidimo mejo med obolelim in “novim” zdravim nohtom. Nato mora cela dolžina novega nohta prerasti nohtno posteljico-če je ta zdrava torej brez glivic je noht lepe in zdrave barve.

Prej | Potem

Kako se Silodon sprej za obnovitev nohtov in kože uporablja?

Najbolj optimalna uporaba Silodona je skupaj z Naildon obnovitvenim lakom pri glivicah na nohtih. Zjutraj in zvečer si stopala intenzivno umijemo in osušimo do suhega s svežo brisačo. Nato si po nohtih iz razdalje 5 cm razpršimo Silodon, ko se Silodon posuši (cca 30 sekund), lahko na nohte nanesemo Nailodon. Ta postopek ponovimo zjutraj in zvečer. Četrti dan nanašanja Silodona in Naildona odstranimo vse nanešene sloje z odstranjevalcem laka za nohte. Nato začnemo celoten postopek nanašanja Silodona in Nailodona znova.

Group 57

Razvit in proizveden v Sloveniji

Po več kot desetletju dela v medicinski pedikuri se vsakodnevno srečujemo s takšnimi in drugačnimi glivičnimi obolenji nohtov, zato smo želeli združiti naše obsežno znanje z močjo narave in razviti izdelek, ki ga bomo ponosno uporabljali tudi za vse naše stranke v salonu, ki se borijo z znaki glivičnega obolenja.

 

Kakovost je v AN.NIKI na prvem mestu, pa naj gre za storitve, ki jih vsakodnevno opravljamo, podporo, ki jo nudimo ali izdelke, ki jih razvijamo. Zato sta tudi razvoj in proizvodnja vseh naših izdelkov skrbno načrtovana in nadzorovana.

Mnenja uporabnikov

Path 123

“3 leta sem imela hude težave z glivicami na nohtih. Silodon in Nailodon sta rešila moje nohte.”

Path 123

“Predkratim sem opazila rumeno obarvanje nohtov, takoj sem začela z uporabo Silodona in mesec kasneje so nohti tip top.”

Path 123

“Z glivicami se borim že zelo dolgo, verjetno je to dedno, saj imamo vsi v družini s tem težave. Kombinacija Nailodona in Silodona je bila odlična, že po 10 dneh se je opazila očitna razlika.”

Path 123

“1 leto sem poslušala jamranje svojega moža o teh glivicah na nohtih. Potem sem mu kupila Silodon in končno se je znebil tega trdovratnega problema.”

Izberite svoj paket še danes!

Najboljša rešitev za izboljšanje stanja vaših nohtov

Učinkovita pomoč pri odpravljanju posledic glivičnega obolenja

Naravne antimikotične sestavine

Brezplačna dostava za naročila nad 49,99 €

Dostava v roku 2-3 dni

24

1 izdelek

Silodon

34,60 €

Priporočamo

24

2 izdelka

Silodon

69,20 €

60,86 €

15

Paket "Adijo glivice!"

Silodon + Nailodon

64,57 €

Mnenja

Mnenja

 1. Ivan

  Uporabljam skupaj s tem lakom Nailodon in je po enem mesecu že vidna razlika. Bom že počasi potreboval novo stekleničko.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0